20140625-205517-75317358.jpg Het klinkt als een mooi sprookje. En dat is het ook, een fotoboom waarin je je eigen sprookje kan „vertellen.”

OnceUponaTree is een houten boom met fotoblaadjes en in die blaadjes schuif20140625-205615-75375419.jpg je dus de foto’s. Vervolgens prik je de blaadjes op de boom. Dat kan natuurlijk van alles zijn. Foto’s van dierbare mensen die er helaas niet meer zijn. Foto’s van je kinderen, waar je zelfs een hele levenslijn van kan maken door er elk jaar een nieuwe foto in te schuiven en op die manier de boom vol te maken (bijvoorbeeld alle schoolfoto’s). Je kan er natuurlijk ook prima een stamboom van maken, niet met alleen maar namen, maar met foto’s van iedereen, waardoor het ineens veel zichtbaarder, mooier en duidelijker wordt.

Mooie momenten
Wat mij aanspreekt is een fotoboom vol momenten. „ A happy little tree” zou Bob Ross dit noemen. Een OnceUponaTree boom vol met mooie momenten, om nooit te vergeten. Van die geweldige vakantie. Van de mooiste mijlpalen van je kind. Alle fotootjes waar je kinderen samen met je ouders op staan… Ik kan natuurlijk eindeloos veel voorbeelden opsommen, maar ik denk dat jullie ondertussen wel begrijpen dat de mogelijkheden eindeloos zijn?

tree1Bomen staan voor verbinden, groei en kracht. Prachtige symboliek lijkt mij! OnceUponaTree staat voor duurzaam Dutch design en de producten worden met aandacht en ambacht gemaakt. Een deel van de productie wordt in een sociale werkplaats in Amsterdam verzorgd.

Perfect cadeau!
OnceUponaTree is uitermate geschikt als cadeautje. Momenteel zitten we in de periode voor de grote vakantie en wat is er nou toch een mooier cadeau dan een OnceUponaTree vol fotootjes van alle kinderen uit de klas voor de juf of meester?
En het maakt natuurlijk ook een prachtig trouwcadeau, kraamcadeau, een perfect cadeautje voor een verhuizing etc. (en ja, OnceUponaTree mag je ook jezelf cadeau doen!)

De producten
Op de website van OnceUponaTree staan de producten vermeld. Je kan kiezen uit de BoXL, de Bo en de BoMini(Die is nu te winnen!).

De BoXL en de Bo zijn gemaakt van blank berken en bestaan uit 38 of 28 fotoblaadjes.

20140625-205728-75448973.jpg(blank berken is natuurlijk erg mooi en neutraal, waardoor de boom prima in elke omgeving past. Maar je kunt het natuurlijk met verf ook een mooi kleurtje geven en het daardoor helemaal je eigen, unieke en persoonlijke boom van maken)

De BoMini is gemaakt van wit karton en bestaat uit 24 fotoblaadjes. Doordat de BoMini vervaardigd is uit karton, kan je deze naar je eigen inzicht inkleuren, beplakken etc. Je kan de BoMini op deze manier helemaal laten „ matchen” met de inrichting waar de boom komt te staan. Hoe handig is dat?!

Handig!
Wat het inrichten van de boom heel makkelijk maakt, is dat je bij aankoop van een boom een handig sjabloon krijgt. Door de sjabloon te gebruiken kan je de foto’s makkelijk in de juiste vorm uitknippen.

20140625-205938-75578800.jpg 20140625-210032-75632404.jpg

Het Babyhuis
Wat ik nog even graag wil benoemen is dat OnceUponaTree sponsor is van het Babyhuis. En dat is een prachtig initiatief. Het Babyhuis biedt baby’s, voor wie liefde en aandacht niet vanzelfsprekend is, een veilig en liefdevol thuis. Hierdoor krijgen de ouders, die geen andere uitweg zien dat de zorg van hun kind (tijdelijk) over te dragen, de ruimte om te proberen hun leven weer in evenwicht te brengen. (Lees het hele bericht over de sponsoring van het Babyhuis hier)

Ik vind het een prachtig en eerlijk product. Ik hou van mooie producten waar een 20140625-210157-75717529.jpgverhaal achter zit en achter OnceUponaTree zit een mooi verhaal. Verder maak ik graag foto’s, ik ben een echt „momenten-mens” en wil alle mooie momenten vastleggen en voor altijd vasthouden. En juist dat kan zo mooi met een fotoboom van OnceUponaTree.


20140625-205856-75536127.jpgWINNEN!
Namens OnceUponaTree mogen wij 1 BoMini verloten onder onze lezers!
Wil je kans maken op deze mooie prijs? Check onze Facebook Pagina!

/Marije

(Visited 43 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.