“De mooiste en zachtste spulletjes voor jouw kleine wolk”
Op een wolkje is de online babywinkel met mooie, originele en praktische babyspullen en kraamcadeaus.baby ba
Je vind hier onder andere de leukste speenknuffels, knuffeldoekjes en badcapes.

WubbaNub
De meest populaire speenknuffel uit de Verenigde staten!wubbanub
Met de Wubbanub hoef je nooit meer te zoeken naar de speen van je baby! Het is een zachte knuffel en een speen in één. De speen blijft goed in het mondje zitten en de knuffel is zo ontworpen dat hij perfect op het borstje van je baby blijft liggen. Hierdoor raakt de baby zijn speentje niet snel kwijt. Daarnaast zal je zien dat je baby al heel snel de WubbaNub zelf vast kan pakken en terug kan duwen in de mond.
De WubbaNub is een medisch ontwikkelde speen die je ook terug vind in veel kinder-ziekenhuizen, waar hij wordt aangeraden voor onder andere premature kindjes.

ringleyRingley
Toen de dochter van Shaindy Alexander 2 maanden oud was, kreeg ze al last van doorkomende tandjes. Het enige wat de pijn leek te verzachten was sabbelen op een washandje of bijten op de rand van haar ledikant. Shaindy was bezorgd of haar dochter daardoor geen chemicaliën binnenkreeg. Dit motiveerde haar om een natuurlijke oplossing te vinden, wat de pijn bij haar dochter kon verzachten. Zo kwam Shaindy in 2007 op het idee om een bijtring te ontwerpen van onbehandeld hout en biologisch katoen.

Alle producten van Ringley zijn gemaakt van onbehandeld esdoorn-hout. Dit hout staat bekend om zijn anti-bacteriële eigenschappen. Het is één van de sterkste en veiligste houtsoorten voor kinderen om op te bijten en sabbelen, omdat het niet splintert. Daarnaast hebben alle bijtspeeltjes van Ringley 100% organisch katoen en zijn ze helemaal vrij van schadelijke stoffen. Zo kan je jouw kindje met een gerust hart laten sabbelen en bijten.

Inmiddels is Ringley wereldwijd een succes en heeft de geheel natuurlijke bijtring al vele prijzen gewonnen. Ringley is te vinden in meer dan 12 landen. Op een wolkje is het eerste Nederlandse bedrijf dat Ringley naar Nederland haalt, omdat zij vinden dat dit prachtige product ook in Nederland makkelijk te verkrijgen moet zijn.

Cuddledry cuddledry
Op een wolkje verkoopt de superzachte producten van Cuddledry. In Engeland is Cuddledry al erg bekend en populair. Cuddledry heeft onder andere badschorten, badponcho’s, badcapes en washandjes, gemaakt van katoen en bamboevezels Hierdoor nemen de producten van Cuddledry erg veel vocht op en drogen ze ook snel. Daarnaast blijven de producten zacht, hoe vaak je ze ook wast. Met Cuddledry knuffel je jouw kindje droog.

paci plushiesPaci-Plushies
Paci-Plushies
van Nookums is bedacht door een Amerikaanse moeder van 3 kinderen. Ze zocht een oplossing voor het steeds kwijtraken van de speentjes. Ze raakte gefrustreerd van het feit dat alle oplossingen die op de markt waren geen keus aan speen boden. Daarom heeft ze een speenknuffel ontworpen waar je als ouder een zelf gekozen speen aan kan bevestigen. Ze was hiermee de eerste op de markt!

Naast een gewone speenknuffel is er nu ook een knuffeldoekje, een lavendel-geurend knuffeltje, een bijtring-knuffel en een speenknuffel met rammelaar. Keuze genoeg!

Ewan het droomschaapjeewan
Zelfs de meest onrustige baby’s worden rustig van Ewan het droomschaapje.

Ewan het droomschaapje van Easidream is wereldwijd bekend. Overal ter wereld helpt het knuffelschaap Ewan om onrustige baby’s een goede nachtrust te bezorgen. Ewan laat hartslag- en baarmoedergeluiden horen. Je baby krijgt hierdoor het veilige gevoel dat hij of zij ook in de baarmoeder had, waardoor hij gekalmeerd en gerustgesteld wordt.

Ewan geeft de keuze uit totaal 4 geluiden op een lage frequentie gecombineerd met een zachtroze licht. Dit rustgevende lampje wordt niet warm, waardoor het veilig is voor je kindje. Ewan kan dus geknuffeld worden, ook wanneer het lampje aan is. Naast de hartslag- en baarmoedergeluiden kan je ook kiezen uit het geluid van een stofzuiger, een waterval of een klassieke harp. Voor de jongste kindjes kan Ewan het droomschaapje door zijn staart met klittenband makkelijk bevestigd worden aan een bed of autostoel. Ook kan je een speentje bevestigen aan het staartje van Ewan, wat ideaal is voor onderweg.

Ewan is simpel in te schakelen door in één van zijn voeten te knijpen. Het schaapje heeft een volumeregeling en gaat automatisch uit na 20 minuten. Het geluidskastje kan worden verwijderd zodat het schaap als knuffel kan worden gebruikt of kan worden gewassen. Ewan werkt op 3 AAA-  batterijen (deze zijn niet inbegrepen).

Dit lieve schaapje heeft de “gift of the year award 2011” gewonnen en doet het inderdaad ook erg goed als kraamcadeau! Ouders, baby’s en peuters zullen direct verliefd zijn op Ewan.

teddykomTeddykompaniet
Teddykompaniet
is een familiebedrijf uit Zweden, dat in Scandinavië bekend staat om haar pluche producten van hoge kwaliteit. Teddykompaniet heeft voor elk kindje het perfecte knuffeltje of kroeldoekje. De
zachte knuffels, knuffeldoekjes en baby-accessoires zijn ideale babyshower- en
kraamcadeaus.
Op een wolkje verkoopt ecologische doekjes met Oeko-tex label (zonder chemicaliën gemaakt, niet schadelijk voor je huid en gemaakt door mensen in veilige en gezonde werk omstandigheden) van dit mooie merk.

label koeKORTING!

Op een wolkje biedt de lezers van KiDDoWz een korting aan van 10% op het totaalbedrag van je bestelling!
Vul als kortingscode kiddowz10 in!
Deze korting is geldig van 26-02-2014 t/m 12-03-2014

Kijk trouwens meteen eventjes op de Facebook pagina!

 

(Visited 349 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.