popsjesBij Popsjes&Co kun je terecht voor leuke hebbedingetjes voor jezelf, je kleine of om gewoon cadeau te geven. Handgemaakt of handbeschilderd en dus helemaal uniek! En het allerfijnst is dat alles meteen is aan te passen aan jouw wens en smaak. Zo krijg je dus een héél persoonlijk Popsjes&Co product! Op zoek naar (Geboorte-) Kaartjes, Illustraties & Co? Eigenaresse Lotte is ook nog eens grafisch ontwerpster, dus je kunt samen met haar iets ontwerpen dat helemaal bij jou past. Het assortiment wordt wekelijks uitgebreid, reden genoeg dus om lekker vaak te gaan kijken!

Wij ontvingen een onwijs stoere pet voor de kleine man, met zijn naam erop. Omdat hij sinds afgelopen maandag op breakdancen zit, past dit uiteraard helemaal in zijn straatje. Het was ook echt onwijs grappig dat hij meteen “cool ging lopen” toen hij zijn pet op had. Wel zijwaarts natuurlijk, want anders is het niet cool genoeg! Tevens zat er in de envelop ook nog een leuke kussensloop met een dino erop…wauw, nou dat viel al helemaal goed in de smaak, want meneertje houdt ontzettend van dino’s én draken! Toen mijn ouders trouwens aan hem vroegen hoe hij aan die stoere pet kwam vertelde hij doodleuk: “van een lieve mevrouw van mama haar blog”. Inside information dit, maar té leuk om niet met jullie te delen toch?!

En dan nu gewoon een paar voorbeeldjes om jullie een indruk te geven wat er zoal verkocht wordt in de onwijs leuke webshop van Popsjes&Co.

Je kunt ervoor kiezen om een geheel gepersonaliseerd shirtje te laten maken; voor je kleine meisje/jongetje, maar ook voor jezelfpopsjes2 of je vent! Leuk toch? Je kunt er een naam op laten zetten en zelfs een afbeelding naar keuze!

popsjes3Het assortiment van het vrolijke merk Popsjes&Co wordt steeds uitgebreider en uitgebreider! Zo zijn er nu ook super zoete, stoere en hippe producten toegevoegd die je in-en-om het huis kan gebruiken. Zo fleur je elke ruimte op met een uniek en handgemaakt Popsjes&Co product. Of wat dacht je van de fijnste accessoires? Helemaal gezellig met deze unieke exemplaren!

Spelen is één van de belangrijkste dingen in het leven van een kind… Lekker spelen, liefst de hele dag!popsjes4 Pasgeboren, of al een flinke kleuter… alle kinderen houden van felle kleuren, bonte stoffen en fijne materialen! En juist met deze kenmerken is Popsjes&Co begonnen aan een productlijn speciaal voor het speelplezier van je uk! Het assortiment bestaat uit Knisperspeelgoed en heuse Popsjes, maar kom regelmatig terug in deze webshop, je zult zien dat de voorraad regelmatig zal worden aangevuld met nieuwe speelproducten!

popsjes5Verder kun je bij Popsjes&Co ook nog terecht voor super zoete, stoere en hippe producten die als accessoires en voor de sier gebruikt kunnen worden! Wat dacht je van de de zoetste bedeltjes, fijne armcandy en toffe kettingen? Alles handgemaakt en in Popsjes&Co stijl natuurlijk!

Wij zijn zoals je wellicht al doorhad helemaal verliefd op de producten van Popsjes&Co en hopen dat Cupido bij jou ook raak zal schieten! Veel plezier met het uitpluizen van deze leuke webshop!

 

 

(Visited 79 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.