rr1Moederdag is al weer eventjes geleden, maar is gegrift in mijn geheugen door mijn prachtige medaillon met bedels van Raanz Rockz. Het medaillon is zelf samen te stellen door een keuze te maken uit de verschillende kettingen, medaillons en dan naar wens te vullen.

De kettingen zijn er in drie kleuren: goud­, zilver­ en rosèkleurig. Verkrijgbaar in bolletjes of jasseron zijn de kettingen van staal en 100% nikkelvrij. De medaillons zijn er in dezelfde kleuren maar dan met een egale rand, met 4 of rondom stenen en zelfs met kwast.

Het medaillon kunt u naar eigen keuze vullen met bedels te kust en te keur en sinds kort ook met een disc met tekst of met te graveren kindernaam. Niet alle bedels kunnen in combinatie met een disc gebruikt worden, want de bedels verschillen in dikte. Voor de kip die niet kan kiezen biedt Raanz Rocks complete sets aan, die zijn voordeliger en binnen een bepaald thema samengesteld. Zoals Buddha, Mom of “aim high, think big” thema.rr2

Wat ik nou zo leuk vind is dat Ranoe van Raanz Rockz de bedels zelf ontwerpt en erg begaan is met haar klanten. Op de foto ziet u mijn medaillon gevuld met 3 geboortestenen, een meisje, een vleugel, family bedel en Karma. Nadat ik eindelijk gekozen had bood Ranoe aan een foto te maken zodat ik het totaalplaatje duidelijk voor ogen had. En zoals beloofd breekt het glas niet bij stoten en is mijn ketting nog steeds niet stukgetrokken. Het medaillon is gemakkelijk te openen en door wat andere bedels of een disc weer compleet om te toveren tot een nieuw geheel.

Raanz Rockz heeft ook medaillon ringen in haar assortiment, bij 500 rr3likers op haar Facebookpagina geeft ze er zelfs twee weg!

En dat is nog niet alles, want Raanz Rocks wil de lezers van KiDDoWz graag een korting van 15% aanbieden. De kortingcode kiddowz2014 geldt van 10-09-2014 t/m 24-09-2014. NB: Deze kortingscode is te gebruiken voor het hele assortiment behalve voor de complete sets!

In ruil hiervoor wil Raanz Rockz graag van onze lezers weten welk bedel u nog mist in haar uitgebreide collectie en wie weet wordt uw idee uitgewerkt.

/Lmcmr

(Visited 419 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.