logo_rainbow_loom_webshop

loom3Laat ik maar meteen eerlijk zijn, ik heb nog nooit de Loom bandjes aangeraakt! Ik weet dat het een enorme hype is en dat heel veel meisjes (maar ook jongens en mama’s) druk aan het Loomen geslagen zijn, maar ik ben er dus nog niet aan begonnen! Wel moet ik opbiechten dat ik al verschillende filmpjes bekeken heb en dat het bij mij nu ook wel begint te kriebelen…dus wie weet! Geen idee hoe mijn kleine vent erover denkt en of hij zijn concentratie vast kan houden. Waarschijnlijk is hij met zijn bijna 5,5 jaar nog te klein..maar wie weet!
We gaan het vast nog wel proberen…want het is toch wel erg leuk!!loom1

Je kunt hele mooie kleurrijke creaties maken met de Loom-bandjes. Ik zag op Facebook al wat afbeeldingen voorbij komen van verschillende WK-varianten, knalroze armbandjes maar ook met alle kleuren van de regenboog. Het ziet er allemaal dus heel gezellig uit en dat er aardig wat werk in zit, kun je er ook wel vanaf zien natuurlijk!

Over de Rainbow Loom®
De Rainbow Loom® is de nieuwste trend waarmee meer dan 4 miljoen mensen wereldwijd de mooiste creaties maken van elastiekjes.
Creaties zoals armbandjes, ringen, haarbandjes, figuurtjes en tassen. In alle kleuren van de regenboog.

loom2Het idee voor de Rainbow Loom® ontstond in 2010, toen een Maleisische ingenieur zijn dochters sieraden zag maken. Hij bedacht een tool waarmee zijn dochters makkelijker mooiere armbandjes konden maken. Dit was het eerste prototype van de Rainbow Loom®.

In 2013, na lovende artikelen in The New York Times en Today, is de Rainbow Loom® in Amerika uitgegroeid tot één van de grootste rages allertijden. Het heeft sindsdien vele prijzen gewonnen waaronder de ‘Speelgoed van het jaar 2014′ award!


De Rainbow Loom® is goed voor de ontwikkeling van kinderen:

 • het stimuleert de creativiteit
 • het bevorderd de fijne motoriek
 • het leert kinderen plannen en taken uit te voeren
 • het stimuleert doorzettingsvermogen
 • het is een keer geen computer, game of beeldscherm spel

          Zo werkt de Rainbow Loom®:

 1. Kies een voorbeeld uit de honderden voorbeeldpatronen op deze website (of bedenk een eigen patroon)
 2. Leg de elastiekjes volgens het gekozen patroon op de Rainbow Loom®
 3. Weef met de Haaknaald de elastiekjes in elkaar en de Rainbow Loom® creatie is klaar!  Waarom bij Rainbow-Loom.nl bestellen?

 • Rainbow-Loom.nl is de officiële en grootste Rainbow Loom® winkel van Nederland
 • Wij verkopen alleen de originele Rainbow Loom® producten
 • Wij hebben het grootste assortiment originele Rainbow Loom® elastiekjes
 • Altijd de beste prijs!
 • Snelle bezorging
 • Veilige betaling met iDeal, Creditcard, PayPal of Mr. Cash (België)

         Onze Rainbow Loom® producten:

 • zijn getest op de strengste veiligheidseisen
 • bevatten de CE-markering
 • zijn van de hoogste kwaliteit
 • bevatten geen latex of lood
 • zijn 100% de echte originele Rainbow Loom® producten

Veiligheid
Bij Rainbow-Loom.nl hechten ze grote waarde aan de veiligheid en kwaliteit van de producten. Daarom worden de producten periodiek getest op de strengste veiligheidseisen, zijn alle producten voorzien van een CE-markering en garanderen ze de hoogste kwaliteit.
De aanbevolen leeftijd voor het gebruik van de Rainbow Loom® producten is vanaf 8 jaar (i.v.m. scherpe en kleine onderdelen).

WINNEN!
Namens Rainbow-loom.nl mogen wij een originele Rainbow Loom® Kit weggeven aan 1 van onze lezers!rainbowloomkit

Hierin zit het volgende:

√  De originele Rainbow Loom® (100% gegarandeerd de echte!)
√  Inclusief 600+ gekleurde elastiekjes (voor ong. 24 armbandjes!)
√  Rainbow Loom® Haaknaald
√  Mini Rainbow Loom® (makkelijk voor onderweg)
√  Nederlandse handleiding en verpakking!!!

Kijk snel op onze Facebook Pagina hoe je mee kunt doen!

(Visited 45 times, 1 visits today)

10 thoughts on “Rainbow-Loom.nl [+WINNEN]

 1. Mijn kinderen zouden hier echt super blij mee zijn. Het zou mij dan ook fantastisch lijken om deze prachtige Rainbow Loom doos voor ze te winnen. Ze zeggen dat geluk in een klein hoekje zit. Nu maar heel hard hopen dat ik precies in dat kleine hoekje 😉 zit!

 2. ik zou dit graag willen winnen want een vriendin s er egt verslaavd aan en ze zou me dood knuffeen als ik haar dit kon geven en ik wil graag dat het lukt want dat zou mijn geluk ook weer een beetje goed doen (ik win NOOIT iets 🙁 )

 3. Vet cool !! Zo’n winactie is echt top! Ik ga jullie zeker zetten op insta dat ze ook moeten kijken op jullie website! Echt ik vind dit echt een superleuke winactie 🙂 ik doe graag mee !! Hoopen dat ik iets win 🙂 want ik heb eigenlijk nog nooit iets gewonnen ;( maar ik gun dit iedereen

 4. Het lijkt mij echt leuk om iets te hebben! ik zie allemaal kinderen rond lopen maar ik heb er geen ik heb geen loom bord alleen had ik eerst ik zakje maar die heeft iemand gestolen 🙁 Ik doe ook mee en ik zal het zo veel mogelijk doorsturen!!!

 5. Ik wil zo vraag winnen ik heb nog nooit zo iets leuk gezien ik vind het geweldig maar ik mag het niet van mama dus probeer ik mee te doen het zou leuk zijn als ik win

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.