see1Het Allermooiste Kraamkado!
Een grote lach, een eerste tand! “Mama, kijk eens, ik kan staan”. De bijzondere momenten in het eerste jaar van je kleintje volgen elkaar in razend tempo op. Natuurlijk zit je er als papa of mama met je camera bovenop. Wanneer was het ook alweer? Maak al die bijzondere momenten nog specialer met de kaarten van See & Love. Pluk het moment!

Hoe werkt het?see2
Schrijf op de kaart de datum en maak een foto van je baby. Staand in de box, lachend met de eerste tand, of stoeiend met het eerste fruithapje. Er zijn 20 verschillende kaarten. Een kaart voor elk bijzonder moment. Zo maak je van mooie herinneringen, blijvende herinneringen!

Bij See & Love gaan ze voor milieuvriendelijke producten en materialen: groen, gerecycleerd of biologisch afbreekbaar papier en dito verpakking en folie; plantaardige inkten en vernis op basis van water. Allemaal goedgekeurd door FSC®en PEFC.

Volg See & Love via Facebook en Twitter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

WINNEN!
Wij mogen 5 mensen blij maken met “Pluk het moment”
Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam en zet er meteen eventjes bij voor wie jij mee doet!

Deze actie is inmiddels afgelopen!

(Visited 177 times, 1 visits today)

26 thoughts on “See & Love – Pluk het moment

  1. heel erg leuk! wil ik zeker schenken aan mijn lieve vriendin en haar kleintje 🙂 ik volg je fb helaas heb ik geen twitter hoop toch een kansje te maken

  2. Wat een leuk idee ! Misschien zijn deze leuke kaartjes precies wat ik nodig heb om mijn liefie te overtuigen toch nog een kleine ukkepuk erbij te maken

  3. Deze kaartjes zijn perfect voor mij en mijn zoontje zodat ik mijn enige zoontje later zijn bijzondere momenten kan laten zien en lezen wanneer hij wat groter is.

  4. Wat een leuke kaartjes. Heel slim bedacht en goed bruikbaar. Ik doe mee voor mijn zus, die elke moment kan bevallen. Zij verdient een leuk cadeautje (voor de kleine). Zij gaat een super goede moeder worden.

  5. Voor mijn dochter die net moeder is geworden. Ze is pas 16 en reuzedruk met school werk en de kleine en op deze manier kan ze mooie herinneringen aan haar dochtertje vastleggen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.