Stephanie is gek op creatief bezig zijn; schilderen, beeldhouwen, mixed media, fotobewerkingen, het ontwerpen van logo’s en visitekaartjes, metaalstempelen, het maken van sieraden en naamplaatjes en ze zit ook heel erg graag achter de naaimachine!

Ja hoor, daar is ze weer met haar “uilen”….sorry, maar ik kom er gewoon zoveel tegen…en ze zijn ook allemaal schattig. Zie hiernaast 1 van de uilen die je kunt kopen bij StepbyStephanie. Deze sierknuffel is uiteraard handgemaakt (stof & vilt). Je kunt er zelfs eentje laten maken met naam erop, hoe gaaf is dat!!!

Toch niet zo van de uilen? Je kunt ook nog kiezen uit een ander soort vogel, een monster of een paard! We kunnen natuurlijk niet allemaal zo’n uilen-verslaving hebben als ik natuurlijk, haha!

Ook erg origineel zijn de SOS-labels voor aan een schoenveter. Aan de label zit een ringetje die je zelf met een tangetje dicht kunt knijpen om hem zo stevig vast te maken. Mocht je kind geen veter-schoenen dragen, dan kun je ook nog kiezen voor een SOS-armband, SOS-ketting of een SOS label voor aan een rits! Toch handig met de zomervakantie in het vooruitzicht!

Op zoek naar een schattig make-up tasje voor jezelf, of voor je kleine prinses. Misschien is degene die je hiernaast ziet wel iets voor jou. Weet je tenminste zeker dat je steeds het goede tasje meeneemt, als je op de camping staat te wachten tot je bij de spiegel kunt.

Stephanie maakt ook mooie armbanden, zoals je hiernaast kunt zien! Er zijn er natuurlijk veel meer, maar ik kan jullie niet alles laten zien. Neem gewoon zelf eens een kijkje! Zelfs voor armbanden van aluminium kun je bij haar terecht. Zoveel keus…lastig kiezen hoor!!
Een leuk kadootje voor de juf of meester! Een leuke herinnering! Aangezien het schooljaar er alweer bijna op zit en je het een beetje afgezaagd vind om weer met een doos bonbons aan te komen, kun je dan net zo goed zo’n leuke sleutelhanger aanschaffen. Je mag altijd zelf een tekst bedenken!!

WINNEN!
Namens StepbyStephanie mogen wij 1 iemand blij maken met deze mooie ketting! Wat je hiervoor moet doen kun je lezen op onze Facebook Pagina!

 

(Visited 45 times, 1 visits today)

14 thoughts on “StepbyStephanie.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.