tvp1Bij TisvanPeet kun je terecht voor allerlei persoonlijke cadeautjes, cadeauverpakkingen en cadeauversieringen!
Als je de reacties van Petra haar klanten leest, zal je merken dat iedereen even enthousiast is over zowel de producten als de service!

Persoonlijke feestslingers
Met een persoonlijke feestslinger, maar je het feest natuurlijk helemaal compleet! Zeker als het voor je kindje is! Want hoe stoer is het, om gewoon een slinger met ballonnen erop te hebben waar je eigen naam op staat! Je kunt zelf bepalen welke kleur achtergrond en letters je wilt. Voor een kraamfeest is het natuurlijk ook erg leuk! Kun je hem mooi voor het raam hangen enzo! Weet je tenminste zeker dat iedereen kan zien waar het feest is!!tvp2
Je kunt er trouwens ook voor kiezen om een slinger te laten maken met een eigen tekst erop! Leuk voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of een babyshower! Ook hier geldt: je kunt zelf de achtergrond/kleuren en tekst kiezen!
Wat ik trouwens nog het meest schattige van allemaal vind: de couveuse/wiegslinger. Soms moet een kindje iets langer in het ziekenhuis blijven, dan is het toch fantastisch om iets kleurrijks aan de couveuse te hangen! Ook thuis aan het wiegje is natuurlijk een enig gezicht!

tvp3Gelukspotjes
Wie gun jij een potje met geluk? Misschien je moeder, omdat ze er altijd voor je is? Of je beste vriendin, gewoon omdat ze is wie ze is? Er is altijd wel iemand te bedenken, aan wie je een potje geluk zou kunnen én willen geven.

De Gelukspotjes die TisvanPeet verkoopt zitten vol mét allemaal leuks! Echt een origineel cadeautje om te geven!
Overigens zijn de Gelukspotjes een creatie van TisvanPeet & SuusCreatief samen!

Er zijn verschillende Gelukspotjes te koop, waaronder: Lieve Potjes Geluk, Potjes Vroeger & Potjes Da’s Leuk! Het assortiment wordt regelmatig aangevuld, dus hou het in de gaten!

tvp4Bedankje voor de juf/meester
De zomervakantie komt er alweer aan! Het lijkt nog een heel eind weg, maar voor je het weet is het alweer zo ver! Meestal geven de kinderen aan hun juf/meester een kleinigheidje aan het einde van het schooljaar. Dit om ze te bedanken voor de leuke tijd en voor wat ze allemaal weer geleerd hebben! Bij TisvanPeet vind je vast en zeker iets leuks voor de juf/meester van jouw kleine spruit! Er is namelijk keus genoeg!
Om eventjes in de sfeer van de Gelukspotjes te blijven, je kunt ervoor kiezen om een leuk Juffen-potje of Meester-potje te geven! Hierin zitten echte Juffen- en Meesterspullen!
O ja en nog iets leuks, zet de meester/juf aan het werk met het volgende leuke potje: Bak een Taart! Hierin zitten alle droge ingrediënten om een lekkere taart te bakken! Toch op zoek naar iets persoonlijkers?
Een leuke spiegellijst met tekst bijvoorbeeld? Of misschien toch een dienblad?

WINNEN!
Jij kunt kans maken op een cadeaubon van € 5,00 te besteden in de webshop van TisvanPeet!
Kijk snel op onze Facebook pagina wat je daarvoor moet doen!

 

 

(Visited 66 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.