liedjestovenaar1Naomi, muzikante in hart en nieren, heeft al heel wat plekjes op de wereld bezocht om haar muziek ten gehore te brengen. Toen ze zelf moeder werd, ontdekte ze dat muziek maken mét en voor kinderen haar het meeste plezier bracht….de Liedjestovenaar was geboren!

De Liedjestovenaar komt graag langs op kinderdagverblijven of feestelijke locaties voor een magisch muzikaal samenspel. Zij zingt en begeleidt zichzelf tijdens bekende en geïmproviseerde óf eigen geschreven liedjes, op gitaar of ukelele.

Ook biedt de Liedjestovenaar individuele workshops aan huis, voor kinderenliedjestovenaar2 met een vertraagde spraakontwikkeling en/of emotionele achterstand. De nadruk ligt hier op het stimuleren van de expressie van het kind, door optimaal gebruik te maken van het lichaam en de stem.

liedjestovenaar3Geen wonder dat de Liedjestovenaar in januari dit jaar haar debuutalbum uitgebracht heeft. “Welkom allemaal” is een prachtige cd die kinderen op speels en vrolijke wijze kennis laat maken, met verschillende muziekstijlen en muziekinstrumenten. Kinderen worden meegenomen naar een magische wereld, waar verhalen op een spannende manier worden verteld.
Er staan 10 liedjes op de cd, waarvan 1 bonustrack. Je zult zien dat je in de autoliedjestovenaar4 eigenlijk niets anders meer mag luisteren van je kinderen. De teksten van de liedjes zijn grappig en makkelijk te onthouden. Kortom, een heerlijke cd om mee te zingen met je kinderen! Hoeft natuurlijk niet persé in de auto, thuis met het volume helemaal open is natuurlijk ook leuk!

De cd kun je hier bestellen!

(Visited 86 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.