EEN BOX VOL KNUTSELPROJECTEN DIE DE KINDERLIJKE FANTASIE PRIKKELEN!
MET DE KNUTSELBOX IS VERVELEN VERLEDEN TIJD!

Vervelen is er niet meer bij voor kinderen in de leeftijd van vier tot en met zeven jaar.  Speciaal voor hen is er vanaf nu De Knutselbox: een box boordevol unieke, educatieve knutselprojecten die elke maand thuis wordt bezorgd en die uitkomst biedt voor loze uurtjes en regenachtige middagen.

Dat maakte Agnes Verdam, bedenker van het concept, pasgeleden bekend bij de officiële lancering van De Knutselbox op 21 januari 2014.

Verdam: “Elke ouder kent het: kinderen die zich vervelen. Ik wil die verveling omzetten in iets positiefs en constructiefs. Er zijn weinig activiteiten die zo’n stimulerende werking hebben als knutselen. Zo prikkelt knutselen de creativiteit en de fantasie, stimuleert het de fijne motoriek en bevordert het de concentratie.
En, minstens zo belangrijk: de meeste kinderen vinden het heel leuk om te doen. Het mes snijdt dus aan twee kanten.”

De Knutselbox heeft elke maand een ander thema en bevat verschillende knutselprojecten, materialen en benodigdheden waarmee het kind zijn creativiteit de vrije loop kan laten. Want spelen met De Knutselbox is spelen zonder regels.

Daarnaast voorziet De Knutselbox in de groeiende behoefte van (groot)ouders om de spaarzame momenten met hun (klein)kinderen zo speciaal mogelijk in te vullen.
Verdam: “Samen knutselen is gezellig én leerzaam. Het kind leert bijvoorbeeld te overleggen en de eigen ideeën tot uitdrukking te brengen.”

In de box zijn niet alleen items te vinden die éénmalig kunnen worden gebruikt, maar ook knutselspullen waar het kind lang plezier van heeft, zoals verf, stiften en wascokrijtjes. “Bruynzeel toonde zich direct enthousiast over het initiatief en heeft De Knutselbox omarmd. Door hun betrokkenheid kunnen we elke maand opnieuw een kwalitatief hoogwaardige box leveren. Het partnership met Bruynzeel is dan ook bijzonder waardevol”, aldus Verdam.

Voor 14,25 inclusief verzendkosten wordt De Knutselbox maandelijks bezorgd.
De box past door de brievenbus en is direct opzegbaar. Voor het eerste exemplaar geldt een speciaal kennismakingsaanbod: voor slechts 7,95 valt de eerste Knutselbox op de deurmat.

(Visited 255 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.