BannerWeer zo’n mooie webshop met prachtige spullen: Dreamkey!

Over Dreamkey
Dreamkey Design is opgericht door Nienke van de Water, en heeft de digitale deuren geopend  op 1 juli 2011, direct na het afstuderen als Grafisch Ontwerper aan de AKV St. Joost te Breda.

“In eerste instantie had ik Dreamkey Design opgericht om mijn vrije ontwerpen te verkopen -vandaar het ‘Design’ gedeelte-, maar al snel werd ik herinnerd aan mijn kinderdroom om inkoopster te worden. Nu verkoop ik met Dreamkey zowel eigen ontwerpen als producten van (beginnende) ontwerpers uit Nederland en de rest van de wereld.

Met mijn eigen collecties wil ik je stimuleren om je dromen na te jagen. Het oprichten van Dreamkey was mijn droom en ik heb geen seconde spijt gehad van de beslissing -inclusief de risico’s-. Ik vind het belangrijk om in het leven te doen wat ik écht wil doen, dingen die mij gelukkig maken.

Dreamkey Design is wat mij het meest gelukkig maakt en ik voel me dan ook net een kind in een snoepwinkel. Ik hoop dan ook dat ik ook jou een glimlach op je gezicht kan bezorgen.”

Goodiebags
Ben je creatief en wil je met iets leuks aankomen als je bijvoorbeeld op kraamvisite gaat? Dreamkey verkoopt diverse goodiebags om lekker zelf aan de slag te gaan!
Ook kun je er terecht voor bijvoorbeeld een goodiebag waarmee je iets kunt maken voor een bruiloft. Zo weet je in ieder geval zeker dat je niet met hetzelfde kaartje aankomt als de rest van de gasten.

Masking tape
Saai heh zo’n witte envelop? En helaas het leuke cadeaupapier dat je had is ook op én de winkels zijn dicht. Met masking tape kun je een heleboel kanten op. Die witte envelop tover je in een minuutje om tot een gezellige envelop, waarmee degene die hem ontvangt, vast en zeker blij is. Ook leuk om je kerspapiertje nog net wat meer sfeer te geven. Of misschien heb je binnenkort wel een etentje bij jou thuis met wat vrienden en wil je een leuke menu-kaart maken? Kijk snel naar de vele soorten masking tape die Dreamkey verkoopt!

 

Stickers
Dreamkey verkoopt ook ontzettend veel leuke stickers! Voor in je agenda, op je kalender, voor op een kaart, nou ja…je kunt ermee doen wat je wilt natuurlijk!

 

Stempels
Dat ik gek ben op leuke stempels is inmiddels wel duidelijk, aangezien ik er al vaker over geschreven heb. Het maakt het allemaal net even wat persoonlijker, net even wat anders dan de rest. En daar hou ik van! Het assortiment van stempels bij Dreamkey is erg groot. Je hebt dus een grote kans dat je er gaat vinden wat je zoekt!

Notitieboekjes
Handig toch, een notitieboekje? Ik merkte dat ik vaak vanalles op kladjes schreef en dat raakte ik uiteindelijk altijd kwijt. Sinds ik een notitieboekje heb, weet ik tenminste waar ik alles moet zoeken. Ik plak er ook post-its in als ik toch stiekem weer eens iets op een kladje geschreven heb. Maar over het algemeen maak ik dus goed gebruik van mijn notitieboekje! Dreamkey verkoopt hele leuke notitieboekjes. Leuk om te hebben, te krijgen of om weg te geven aan die vriendin die net als ik ook altijd vanalles kwijt raakt!

Neem snel een kijkje op de site van Dreamkey, want er is nog veel meer moois te koop!

(Visited 34 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.