gelukkepuk
Tijdens een van mijn vele speurtochten over het internet, kwam ik terecht op de ontzettend leuke website van Gelukkepuk! En zoals ik meteen al dacht toen ik de naam las, ze verkopen allerlei leuke dingen, die te maken hebben met de gelukspoppetjes die we allemaal wel kennen! Leuke dingen om bijvoorbeeld te geven aan je beste vriendin, of aan je nichtje dat binnenkort jarig is!

Kinderkleding
Ik zie zo vaak kinderen in hetzelfde shirtje lopen, dat bij de Hema vandaan komt…in de uitverkoop was, dus meteen gekocht is door alle moeders. Helemaal niks mis mee natuurlijk, maar ik vind het dus wel leuk om mijn kind iets aan te trekken dat een ander niet heeft. Gelukkepuk heeft een kinderkledinglijn, die uniek is, gemaakt is van goede kwaliteit én en leuk uitziet! Uiteraard zit in alle T-shirts het geluks-poppetje verwerkt!


Armbanden

Gelukkepuk heeft een heel groot assortiment aan armbanden! In allerlei verschillende kleuren! Erg leuk om cadeau te doen natuurlijk!
Ik kan ze niet allemaal laten zien, dus eigenlijk moet je gewoon zelf een keertje gaan kijken.

 

 
Babykleding
Mijn zoon is allang geen baby meer, maar wat is de babykleding van Gelukkepuk schattig! Ik werd spontaan verliefd op de rompertjes die ze verkopen! Ook als je op zoek bent naar een baby t-shirtje of een slab, bij Gelukkepuk ga je zeker slagen!

Wenskaarten
Ook de wenskaarten die je kunt kopen bij Gelukkepuk zijn erg schattig! Weer eens wat anders dan wat je in de gewone winkels kunt kopen. Toen ik laatst op kraambezoek ging bij een vriendin, bleek namelijk dat de Hallmark kaart die ik meegenomen had, al een aantal keer aan de lijn hing. Dat zal me nu in ieder geval niet meer gebeuren, aangezien ik wat leuke kaarten van Gelukkepuk ontvangen heb!
Misschien zie je wel een leuke kerstkaart die je wilt versturen. Hiernaast zie je in ieder geval al een voorbeeld!

 

(Visited 79 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.