In 2010 emigreerde Renske de Gee met haar gezin naar Chiang Mai, in het noorden van Thailand. Thailand is een prachtig land en een populaire vakantiebestemming, maar er heerst erg veel armoede. Renske wilde niet alleen zelf genieten van haar leven daar, maar ook echt iets doen om het leven voor mensen in Zuidoost-Azië dragelijker te maken.

 

Renske vond geld doneren aan hulporganisaties niet voldoende en besloot KiddyColors op te richten. Thaise en Birmese vrouwen maken prachtige kinder- en kraamkadootjes voor een fatsoenlijk loon en werken onder goede omstandigheden. Daarnaast wordt 10% van de opbrengst gedoneerd aan hulporganisaties. Zo worden mensen die niet zelf voor een inkomen kunnen zorgen, toch ondersteund.

Werkgelegenheid
KiddyColors werkt nauw samen met BEAM; Bridging Education Access to Migrants, een werkgelegenheidsorganisatie voor Birmese migranten.  Een van de opleidingen die BEAM aanbiedt, is de opleiding tot naaister. Om deze groep studenten te kunnen ondersteunen biedt KiddyColors ze tijdens de opleiding betaalde opdrachten aan, zodat ze ervaring kunnen opdoen en ook al direct geld kunnen verdienen.

Fairtrade
Renske de Gee ontwerpt zelf alle producten. De materialen worden voor een eerlijke prijs ingekocht en de producten worden vervolgens door de lokale bevolking met de hand gemaakt. Zo is het altijd duidelijk onder welke omstandigheden de producten zijn geproduceerd en gaat het geld direct naar de persoon die het product heeft gemaakt. En komt het product op een eerlijke manier bij jou terecht!

En dan nu, wat aandacht voor de mooie producten van Kiddycolors!

Unieke naamslingers
Ben je op zoek naar een uniek kraam- of kinderkadootje voor een meisje? Of wil je de kamer van je dochter opfleuren? Dan is deze roze naamslinger uitermate geschikt! De naamslinger wordt met de hand gemaakt, en elke letter is van een ander stofje gemaakt en voorzien van een zachte vulling. De slinger wordt niet alleen opgevrolijkt met letters, maar ook met mooi gekleurde kralen en roze pompoentjes.

Deze mooie roze naamslinger is zowel horizontaal als verticaal beschikbaar, en kan in de kinderkamer of voor het raam gehangen worden.

Knuffels
Of je nu op zoek bent naar iets leuks voor je eigen kindje of een uniek verjaardags- of kraamkado. Met deze vrolijke knuffel gooi je altijd hoge ogen! De knuffel wordt met de hand gemaakt en heeft een polyestervulling. Door het zachte katoen heeft deze knuffel een enorm hoge knuffelheidsfactor en is hij ook voor kleintjes veilig om mee te knuffelen. De armen  kunnen omhoog en omlaag bewegen.

Kast & Deurhangers
Deze kasthanger is een stoere accessoire voor in de baby- of kinderkamer. De tractoris handgemaakt van grijs gestipt katoen. Onder de tractor hangen glimmende gekleurde kraaltjes en een zilver belletje. Je hangt de kasthanger op m.b.v. de witte satijnen lus aan de bovenkant.

Speentasjes
Een handig tasje om de speen van je kindje in op te bergen. Het speentasje is handgemaakt van zeer stevig gehaakt katoen. Aan de bovenkant zit een rits, die is afgewerkt met kleine kraaltjes in dezelfde kleur als het tasje.

Verzorgingstassen
Met een kleintje de deur uitgaan kan een hele operatie zijn en veel verzorgingstassen of luiertassen zijn te groot en onpraktisch.

Daarom verkoopt Kiddycolors deze enorm handige mini-verzorgingstassen, waar precies het hoognodige inpast. In de verzorgingstas zit al een bijpassend verschoningsmatje van 26 bij 35 centimeter, en je hebt nog genoeg ruimte voor wat luiers, twee grote drinkbekers en wat losse spulletjes. Hierdoor heb je alles bij je wat je nodig hebt voor een kort uitstapje en heb je geen gehannes met een grote verzorgingstas.

De verzorgingstas is 25cm x 20cm x 9cm en is gemaakt van waterafstotend nylon. Aan de voorzijde zit een voorvak met een rits, zodat je makkelijk bij kleine spulletjes als billendoekjes kunt. In de tas zit een elastieken band, waarmee je twee drinkbekers vast kunt zetten. Ook zit in de tas een apart opbergvak voor het verschoningsmatje, en het matje zelf zit in een mooie bijpassende etui, waardoor je niet snel misgrijpt.

De verzorgingstas is verkrijgbaar in twee leuke prints en is een ideaal en broodnodig kraamkado voor jonge ouders!

 

(Visited 282 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.