“Achter elk sieraadje wat wij maken gaat een verhaal schuil, dat maakt het product maar ook het contact met al onze klanten zo speciaal. Mevrouwtje Appel bestaat juist door alle verhalen, vaak vreugdevol en soms intens verdrietig. Hetgeen wat ze met elkaar gemeen hebben is dat écht elk exemplaar bijzonder is, en daar doen we het voor. Onze missie is het maken van een lach op jouw gezicht, door middel van unieke sieraadjes die jouw verhaal dragen, die je raken en vanaf de eerste seconde speciaal voor je zijn”

Alweer 5 jaar geleden begon Maaike met haar bedrijf Mevrouwtje Appel. Zij heeft zich gespecialiseerd in het maken van persoonlijke sieraden met een industrieel tintje. In haar prachtige atelier in South-East Londen is zij dagelijks druk met het maken van héél veel sieraadjes voor bijzonder lieve mensen.

Toen ik voor het eerst op de website van Mevrouwtje Appel kwam, leek het wel alsof ik in een snoepwinkel beland was! Wat een ontzettend mooie sieraadjes verkoopt Maaike! Je kunt echt zien dat alles met liefde gemaakt is/wordt!

Iedere week zet Mevrouwtje Appel het “Scheetje van de Week” op haar Facebookpagina. Op deze manier worden bijzondere sieraadjes in de spotlights gezet. Nieuwsgierig? Like dan eventjes de Facebookpagina van Mevrouwtje Appel, dan wordt je automatisch op de hoogte gehouden!

Zo vlak voor Moederdag wil ik jullie dan toch op deze mooie site wijzen! Omdat de levertijd van de sieraadjes ca. 13 werkdagen is, heb je helaas niet de garantie dat het sieraadje voor Moederdag nog binnen is! Wel kun je uiteraard een kadobon aan je moeder geven, zodat ze zelf iets moois kan bestellen! Die worden namelijk vanuit Nederland verstuurd en kunnen dus nog voor Moederdag geleverd worden!

En dan nu: Tijd voor wat mooie voorbeeldjes!

Slagletter Armbanden
Zo’n armband als deze koop je niet “effe” in de winkel, je hebt echt iets unieks!

Alle teksten, namen of data zijn mogelijk
♥ inclusief een slagletterplaatje en de afgebeelde bedels
♥ verpakt in een lieve cadeauverpakking
♥ slagletter sieraadjes zijn handgemaakt dus kunnen iets afwijken van het voorbeeld

Liever een andere tekst of datum? Dat kan!
Geef in het invulveld aan: 
– welke namen of data je graag op de plaatjes wilt hebben
– of er een symbooltje voor of achter de naam moet komen

Je kunt zelfs het lettertype kiezen, dus de armband wordt helemaal naar jouw smaak!

Kettingen
Een ketting hangt dichtbij je hart, mooi om te hebben dus!

inclusief naamplaatje, half edelsteen agaat hanger (zie afbeelding hiernaast), zoetwaterpareltje en bedeltje zoals afgebeeld 
♥ lange ketting: de lengte van de gehele ketting rond is ca. 80 cm dus ca. 40 cm lang
♥ verpakt in een lieve cadeauverpakking
♥ slagletter sieraadjes zijn handgemaakt dus kunnen iets afwijken van het voorbeeld

Je kunt bij Mevrouwtje Appel ook kettingen bestellen met bijvoorbeeld een Jade-hanger, kijk dus snel eventjes hier om de collectie te zien!
Ook hier geldt: kies het lettertype dat bij je pas om de ketting helemaal naar jouw wens te laten maken!

Setjes
Hou je wel van een feestje om je pols? Dan moet je echt eens kijken naar de leuke setjes die Mevrouwtje Appel verkoopt! Uiteraard ook weer volledig naar jouw smaak samen te stellen! Kijk snel hier voor inspiratie!

Inclusief: Lucky Lucas grijs met 1 slagletterplaatje a € 23,99 + Liefie mint a € 8,49 + Delicious zilver € 5,99 + Infinity XL mint a € 3,99  = € 42,46 (zie voorbeeldje hiernaast)

♥ alle teksten, namen of data zijn mogelijk
♥ inclusief een slagletterplaatje en de afgebeelde bedels
♥ soepel 5 mm suede in licht grijze tint
♥ slagletter sieraadjes zijn handgemaakt dus kunnen iets afwijken van het voorbeeld

Er is natuurlijk nog héél véél meer moois om te bekijken, maar daarvoor zul je toch echt eventjes op deze link moeten klikken!

WINNEN!!!!
Speciaal voor KiDDoWz heeft Mevrouwtje Appel een armbandje gemaakt voor Moederdag! Als je deze armband wilt winnen, dan moet je eventjes kijken wat je daarvoor moet doen op de Facebookpagina van KiDDoWz!
De winnaar wordt op woensdag 7 mei bekend gemaakt!

 

(Visited 111 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.