olmoost1Olmoost is Merike van de Vijver. Zij is afgestudeerd in animatie en textiele werkvormen aan Academie voor Beeldende Vorming in Tilburg. Sinds 1999 werkt Merike internationaal als stop-motion animator en model maker. Zo heeft ze onder meer gewerkt aan de productie van Bob de Bouwer in Engeland en Nijntje in Nederland. Sinds 2010 ontwerpt en maakt Merike haar eigen handgemaakte baby speelgoed voor Olmoost vanuit haar huis in Manchester .

Olmoost verkoopt ontzettend leuke, kleurrijke en originele producten! Deze producten zijn allemaal met liefde én handgemaakt van vilt. Hieronder laat ik jullie een aantal voorbeelden zien:

OLYMPUS DIGITAL CAMERAolmoost4
OLYMPUS DIGITAL CAMERAolmoost6
olmoost7

Als je op zoek bent naar een leuk muziekdoosje of een leuke mobiel om als kraamcadeautje te geven…dan ben je bij Olmoost aan het goede adres! Weg met Nijntje en Woezel & Pip…de kleine die een mooi cadeau ontvangt, dat gekocht is bij Olmoost,heeft echt iets hips en unieks!

Ook kun je bij Olmoost terecht voor mooie geboortekaartjes! Neem contact op met Merike en OLYMPUS DIGITAL CAMERAbespreek samen met haar jouw/jullie wensen! Er zijn veel verschillende kleuren, vormen en ideeën waaruit jullie het perfecte welkom voor jouw/jullie kleintje(s) kunnen  maken! Hiernaast zie je een voorbeeld van een geboortekaartje dat Merike gemaakt heeft! Je kunt er eventueel ook nog kleine presentjes bij laten maken in dezelfde stijl…zoals bijvoorbeeld een kleine vilten uiltje! De prijzen voor de geboorteaankondigingen hangen totaal af van oplage en wensen. Merike kan voor elk budget een plan opzetten. Laat haar dus gerust weten wat het budget is.

olmoost9WINNEN!
Namens Olmoost mogen wij 1 “Olmo de Uil” weggeven! En de winnaar mag zelf de kleuren van “Olmo” uitkiezen!
Daar wil jij zeker wel aan mee doen?
Check onze Facebook pagina om te zien hoe je kans kunt maken!

 

(Visited 97 times, 1 visits today)

One thought on “Olmoost [+WINNEN]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.