toystory2Disney’s Toy Story om over te trekken en in te kleuren! Kies met de draaiknoppen je favoriete afbeelding, doe het licht aan, leg er een vel papier op en…tekenen maar! met opbergvak en handige draaggreep om je Light Box overal mee naar toe te nemen.

Het moet toch vooraf even vermeld worden, de tekenkoffer is niet klaar voor gebruik. De batterijen, vier joekels, missen, evenals het papier ­op ­maat en een klein potloodje, wat achter de klep past.

Na een haastig winkelbezoek wachten twee van drie dochters ongeduldig. Ik knip wat ultradun schetspapier op maat en het blik met kleurpotloden staat gereed. We hebben vooraf geloot en de beurt valt aan de peuter, a.k.a. “de sloper”. En ja hoor, de klep van het opbergvak is los, maar gelukkig niets gebroken en we halen opgelucht adem.

Er wordt druk gerold van links naar rechts en weer terug, het juiste plaatje wordt gezocht. Het liefst zou ze meteen de afbeeldingen op de box inkleuren. Het overtrekken gaat goed, de box blijft goed op tafel liggen en het licht schijnt goed door het papier heen. Heel leuk om de peuter ook eens iets herkenbaars te laten tekenen (overtrekken).

De beurt valt aan de schoolmeid. Ze weet een aardige compositie te maken van de afbeeldingen her en der. De plaatjes staan niet te dicht op elkaar en weten dus te prikkelen.

De light box oogt zeer degelijk, kleurrijk en biedt afwisseling door de veelheid aan afbeeldingen. Ik ben wel benieuwd naar het aantal roluren, maar daar zal ik misschien nog op terug moeten komen.toystory

De draaggreep werkt ook zeer uitnodigend voor de dreumes en ze sleept de light box mee haar holletje, de kledingkast in en ja hoor: een nieuwe zaklamp is geboren!

Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar
Merk: Famosa
EAN code: 8410779261953
Benodigde batterijen: 4 stuks LR14
Afmeting: 37 x 30 x 6,3cm

De tekenbox is ook verkrijgbaar in de Princess versie.

o.a. hier verkrijgbaar: http://www.trampoline­kampioen.nl/a­26915673/creatief/disney­toy­story-
light­box­6195/

/Lmcmr

(Visited 54 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.