Ik ben een ontzettende fan van de producten die Gezinnig verkoopt! Uiteraard lees ik ook braaf de nieuwsbrief en daar kwam ik laatst dus weer iets ontzettend leuks tegen: Soja Waskrijtjes! In het Engels noemen ze de krijtjes overigens Crayon Rocks!

Ik hoor je denken: Soja Waskrijtjes? Nou, dat was dus ook mijn eerste gedachte. Maar na mij verdiept te hebben in wat er nou precies zou fijn en handig aan de Soja waskrijtjes is, heb ik de dames van Gezinnig een mailtje gestuurd of ik een setje krijtjes mocht ontvangen. Een aantal dagen later vielen de ze door de brievenbus en is mijn zoon er ijverig mee aan de slag gegaan!

Hij was eigenlijk meteen enthousiast en laat voor de verandering mijn gekleurde pennen nu dus echt links liggen! Ik merkte meteen dat hij de Soja Waskrijtjes prettig vindt om mee te tekenen, omdat ze zo fijn in de hand liggen!

Crayon Rocks zijn gemaakt van sojabonen en zijn gekleurd met natuurlijke minerale pigmenten uit planten. De krijtjes zijn volledig natuurlijk en niet toxisch. De kleuren van de Crayon Rocks zijn natuurlijk en levendig en kunnen in laagjes worden gebruikt, waardoor je prachtige in elkaar lopende tekeningen kunt krijten!

De krijtjes versterken de spieren ter voorbereiding op het leren schrijven en zijn dus ook goed te gebruiken in voorbereidend schrijfonderwijs op school en thuis. Maar eigenlijk zijn de krijtjes voor iedereen, kinderen en volwassenen.

In de VS worden de krijtjes veelvuldig gebruikt door ergotherapeuten om de fijne motoriek te ontwikkelen.

Je kunt de Soja Waskrijtjes hier bestellen!

Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar!

(Visited 113 times, 1 visits today)

2 thoughts on “Soja Waskrijtjes

  1. Onze oudste moet verplicht kleuren thuis iedere dag voor haar fijne motoriek, ben alleen wat huiverig voor de jongste die alles in haar mond stopt, maar leuke tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.