Kleurrijk, vrolijk en handgemaakt!

Helemaal vrolijk word ik er van, de webwinkel van Sproet en Zoet!
Waarom? Nou dat ga ik jullie dus laten zien!

Van de vrolijke kleuren die je tegenkomt in de webwinkel van Sproet en Zoet wordt je eigenlijk meteen al vrolijk. Een leuk cadeautje is dan ook zeker snel gevonden!

Broches
Fleurige broches! Leuk voor o.a. verjaardag, kinderfeestje en vrijgezellenfeest. Gemaakt van vilt en lint. Heb je bepaalde wensen (kleur, aantal, cijfer) dan kun je deze altijd kenbaar maken via de mail aan Sproet en Zoet.


Slingers van stof
Vrolijke slingers van stof, die een ander niet heeft hangen tijdens de verjaardag van zijn/haar kind? Bij Sproet en Zoet ben je dan zeker aan het goede adres! Ook hier geldt: heb je speciale wensen dan kun je altijd een mailtje sturen. De slingers zijn ook te bestellen met tekst!


Schortjes (óok voor mama’s)
Lekker samen met je kleine in de keuken koekjes bakken? Of misschien wel een lekkere appeltaart? Deze leuke schortjes kun je kopen bij Sproet en Zoet. Ze zijn niet alleen voor kids te krijgen, maar ook voor mama’s!

Schilderijtjes
Vrolijke, kleurrijke kinderkamerkunst? Bij Sproet en Zoet zit je dan zeker goed! Laat het geboortekaartje naschilderen of namaken van stof en vilt op elk gewenst formaat doek. Of heb je zelf andere leuke ideeën? Zoals een mooi naamschilderij voor op de baby- of kinderkamer. Stuur een mailtje en
ga samen met Sproet en Zoet op zoek naar de mogelijkheden!

Kortingsactie!
Namens Sproet en Zoet mag ik jullie een korting aanbieden van 10% op je bestelling.
Vul als je iets besteld de volgende kortingscode in: Kiddowz
Deze kortingsactie loopt t/m 31 december 2013

Ga maar snel kijken bij Sproet en Zoet!

(Visited 55 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.