Het festivalseizoen is aangebroken en daar houden wij als moeders natuurlijk ook van! Ook als je mama bent mag je shinen en daarom heb ik hieronder een stijlvolle festival outfit voor je samengesteld. Kies ervoor om als gezinnetje een festival te bezoeken, of zorg dat je oppas hebt en ga met je partner en/of gezellige vriendenclub.

#1 Soepele jumpsuit in stoere navy kleur
Stijvol en erg soepel, perfect dus voor een mooie zomerdag op een festival. Dankzij het materiaal komt de flatterende watervalhals perfect tot zijn recht. De taille wordt geaccentueerd door een brede rand en de strikkoordjes opzij. De broek heeft steekzakken, is wijd rond de bovenbenen en loopt taps toe. Hou je niet van lang, kies dan voor een korte jumpsuit. En als het een iets frissere dag is, neem dan een vestje mee.

#2 Zonnehoed
Als het zonnetje flink schijnt is het wel zo prettig om iets op je hoofd te hebben. Deze stoere maar zeer stijvolle zonnehoed past perfect bij jouw festival outfit. Het is ook nog eens een UV werend model.

#3 Slippers
Ik ben echt een slipper mens. Zodra het mooi weer is loopt ik erop en dat vind ik heerlijk. Deze platte slippers met smalle bandjes en fonkelend beleg van stras zijn elegante eyecatchers. De bandjes op de wreef zorgen voor een goede pasvorm. De loopzool is voorzien van stroef rubber. De slippers zijn gemaakt van 100% Polyurethaan.

#4 Tas
Deze fijne navy shopper is een echte alleskunner! Of je nu wat boodschappen gaat doen of naar een festival gaat, met deze tas heb je altijd alles bij de hand. De tas is gemaakt van Polyester, hierdoor is de tas erg licht maar toch erg sterk. De tas is gemakkelijk mee te nemen door de twee sterke hengels aan de bovenkant (deze zijn ook afneembaar). De bodem van de tas is verstevigd, hierdoor is de tas net wat steviger. Binnen in de tas heb je vakje met ritssluiting, ideaal voor jouw waardevolle spullen. Ook zit er een insteekvakje in voor bijvoorbeeld je sleutels of een telefoon. Hou je niet van stippeltjes, dan kun je uiteraard altijd op zoek gaan naar een effen tas.

#5 Zonnebril
Een zonnebril uitkiezen is altijd best wel een lastig dingetje. Niemand is hetzelfde en soms staat een bepaald model je echt niet. Een bril met ronde glazen staat mij bijvoorbeeld echt niet. Ik heb een rond gezicht en door ronde glazen te nemen, wordt dit alleen nog maar meer geaccentueerd. Toch vind ik zelf een zonnebril echt een musthave, voor als je een dagje weg gaat. Het model hier naast vind ik zelf erg leuk , maar ik zou altijd kijken of het me staat, voordat ik ga afrekenen! Wel vind ik deze bril goed passen bij deze festival outfit.

8 gedachten over “Festival proof mommy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.