logo ernstenbobbieSPANNING EN LOL IN DE ERNST EN BOBBIE
‘DOE JE MEE OP ZEE SHOW’! 

Van 2 maart tot en met 29 april treden de kinderhelden Ernst en Bobbie op met hun ‘Doe Je Mee Op Zee Show’ in diverse steden in Nederland

De Ernst en Bobbie ‘Doe Je Mee Op Zee Show’ is een spannende en interactieve voorstelling waarin veel lol getrapt wordt. In deze vrolijke show komen alle bekende hits van de hartsvrienden voorbij. Het publiek wordt bovendien actief bij de muzikale show betrokken. Ook kunnen kinderen zich via www.ernstbobbie.nl opgeven als ze zelf mee willen doen in de voorstelling. Natuurlijk komen Ernst en Bobbie weer in hele gekke situaties terecht. Maar hun avontuur loopt altijd goed af!
doe-je-mee-op-zee-show-ernst-b_1
Het verhaal
Ernst en Bobbie beleven een spannend avontuur midden op zee. Ze zijn verdwaald in hun bootje en worden gered door een cruiseschip. Op het schip blijkt echter van alles aan de hand te zijn. Zo is de kapitein spoorloos, vallen de motoren uit en er blijkt ook nog een boef aan boord te zijn. Zal het Ernst en Bobbie lukken om dit samen met het publiek goed af te laten lopen?

Ernst en Bobbie
Het enorm populaire kinderhelden duo wordt gevormd door Erik van Trommel (als de serieuze Ernst) en Gert-Jan van den Ende (als de impulsieve en een beetje ondeugende Bobbie) die al meer dan 25 jaar met hart en ziel bezig zijn met het maken en spelen van kinderprogramma’s en kindervoorstellingen. Voor hun creaties Ernst en Bobbie schrijven ze alle teksten en liedjes zelf. Net als Ernst en Bobbie zijn Erik en Gert-Jan ook in het dagelijks leven goede vrienden, wat je terug ziet in het plezier dat van het podium spat tijdens de Ernst en Bobbie shows.

Wist je dat…

  • De kinderserie ‘Ernst, Bobbie en de rest’ vanaf 1998 op Kindernet te zien was en tegenwoordig dagelijks te zien is op RTL Telekids?
  • Er inmiddels al 7 televisie series, 8 live shows en 2 speelfilms zijn geproduceerd?
  • Dit betekent dat er in totaal nu maar liefst 91 afleveringen en 96 clipjes zijn?
  • Ernst en Bobbie ieder jaar door Nederland toeren met een theatershow  waar inmiddels al ruim 1,3 miljoen bezoekers van genoten hebben?
  • De eerste speelfilm, ‘Ernst, Bobbie en de geslepen Onix’ een kwart miljoen bezoekers trok en na 2 weken al de Gouden Film Award behaalde (100.000 bezoekers)?
  • Ook de tweede speelfilm ‘Ernst, Bobbie en het geheim van de Monta Rossa’ een groot succes was en in bijna alle bioscopen in Nederland te zien was?
  • Er al bijna 1,5 miljoen DVD’s en CD’s zijn verkocht?
  • Ernst en Bobbie al 66 keer in Ahoy Rotterdam stonden?
  • Dat Ernst en Bobbie in 2002 de prestigieuze Gouden Stuiver voor het Beste Kinderprogramma  wonnen?
  • Er momenteel wordt gewerkt aan de plannen voor alweer een derde bioscoopfilm!?

Waar & wanneer
Na in januari en februari verschillende steden in het hele land te hebben bezocht,  staat de ‘Doe Je Mee Op Zee Show’ van 2 maart tot en met 29 april in 12 steden in Nederland.  Kijk voor de exacte locaties en kaartverkoop op www.ernstbobbie.nl

WINNEN!prijspakket ernstbobbie
KiDDoWz mag 3 prijzenpakketjes weggeven!
Hierin zitten een petje, rugzak, Dvd en Cd van Ernst en Bobbie!

De winnaars hebben inmiddels bericht gehad.

(Visited 102 times, 1 visits today)

4 thoughts on “Ernst en Bobbie Doe Je Mee Op Zee Show

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.