fr logoJa, ik weet het…de zon schijnt en voorlopig komt er nog geen regen! Maar er komt een dag, dat je toch weer een regenjasje en regenlaarsjes nodig hebt voor jouw kleintje! En zoals altijd zeg ik daarbij: je wilt toch dat je kind er een beetje hip bijloopt? Bij Funny Raindrops slaag je zeker weten!

fr6Vaak vinden kinderen het niet eens erg om in de regen te spelen! Heerlijk in de plassen stampen, met modder kliederen, achja we kennen het allemaal nog wel van vroeger! Toch is het wel fijn om tijdens een flinke hoosbui toch goede regenkleding te dragen! Of achterop de fiets…je kunt toch best wel heel erg nat worden van een klein stukje fietsen! Bij Funny Raindrops verkopen ze regenkleding waar je vrolijk van wordt, waarmee je gezien mag worden én dan ook nog eens allemaal van fantastische kwaliteit! En kijk nou toch eens naar die schattige regenlaarsjes….ik ben verliefd…jullie hopelijk ook!
fr8
Je kunt trouwens ook een leuke cadeausets kopen bij Funny Raindrops! Misschien leuk om te geven aan je nichtje/neefje dat graag gaat vissen!! Of gewoon voor je eigen kindje, dat het fantastisch vindt om in de regen lekker buiten te ravotten en lekker vies te worden! Weet je tenminste zeker dat de kleding eronder een beetje schoon en heel blijft!!

Op onze Facebook pagina kun je lezen hoe je een leuk extraatje krijgt als je een regenjasje of regenlaarsjes koopt bij Funny Raindrops!

 

fr3 fr4 fr5  fr7

 

(Visited 58 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.