Met de zomervakantie in het vooruitzicht geven we vandaag de aandacht aan Id’s me een persoonlijk en medisch identificatie (ID) product. De persoonlijke (vitale) gegevens worden onverwoestbaar op een RVS plaatje gegraveerd en met een armbandje om de pols gedragen.

Zijn jullie wel eens je kind kort kwijt geweest? Wat een paniek bekruipt je dan he? Mijn zoon ging er een keertje vandoor toen we tijdens de AppelPlukDag in een boomgaard waren, omringt door water. Ineens, was hij weg en nergens meer te bekennen. Ik weet nog wel dat mijn hart in mijn keel zat, want je ziet allerlei rampscenario’s voorbij komen op dat moment! Gelukkig bleek er uiteindelijk niets aan de hand en kwam meneer met een reuze-appel aan zijn mond, rustig aan wandelen!

Je moet er toch niet aan denken dat je op vakantie (bijvoorbeeld in het buitenland) je kind kwijtraakt?! De wat grotere kinderen weten vaak wel te vertellen wie ze zijn en bij wie ze horen, maar ook daar kan en mag je niet zomaar vanuit gaan! Kinderen kunnen namelijk in paniek zijn en ineens met de verkeerde gegevens op de proppen komen…of misschien slaan ze wel dicht en kunnen ze helemaal niets meer uitbrengen! Ook kan het zo zijn dat je kindje te klein is om te vertellen wie hij/zij is. Met de polsbandjes van Id’s me kunnen andere mensen zien met wie ze te maken hebben. Op het plaatje kun je je telefoonnummer en de naam van je kind laten zetten, zodat degene die jouw kind gevonden heeft, contact met je op kan nemen.

Wij hebben geen echte plannen voor de zomer, behalve dan de verschillende dagjes uit die we waarschijnlijk wel gaan doen…het bandje van Id’s me gaat in ieder geval om, zodat mocht die kleine schurk weer ineens de benen nemen, andere mensen mij kunnen bellen!

De polsbandjes van Id’s me zijn ijzersterk, speeltuin en ravot-bestendig en zien er ook nog eens heel erg stoer uit!
De Id’s me polsbandjes zijn verkrijgbaar in 2 verschillende maten: Mini & Maxi!

De Mini mag dan wel klein zijn, ze staat vol met jouw essentiële info. Siliconen polsbandje (12 mm breed) met RVS plaatje waarop 5 regels ID gegevens kunnen worden gegraveerd (25 karakters per regel).
De Maxi is de grote broer van de Mini. Extra groot dus ook met extra essentiële informatie. Siliconen polsbandje (18 mm breed) met RVS plaatje waarop 6 regels ID gegevens kunnen worden gegraveerd (25 karakters per regel).

Er zijn trouwens 6 verschillende kleuren te krijgen!

Je kunt de bandjes later ook nog bijbestellen zonder het ID plaatje! Je krijgt 5 maten (bandjes) in je gekozen kleur geleverd. Er is er altijd wel een die past! Ook de ID plaatjes kunnen los besteld worden voor zowel de Mini als de Maxi polsbandjes!

Voor volwassenen kunnen de bandjes van Id’s me ook goed van pas komen! In geval van een ongeluk of een andere noodsituatie weten hulpverleners direct wie je bent, of er sprake is van een medische indicatie die van belang is bij eerste hulp en kan er contact worden opgenomen met het thuisfront. Dit kan van levensbelang zijn!

 

 

(Visited 264 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.