roundylogoSamen een dagje uit, met je kind…je let heel even niet op…en wegggg! Gelukkig zijn ze dan meestal niet zo heel ver weg, maar toch slaat je hart een paar slagen over. Sinds ik mijn zoon 1x kwijt geweest ben in een boomgaard, let ik nog meer op, dan dat ik al deed. We stonden toen te schuilen voor een regenbui en meneer peerde hem, op het moment dat ik net eventjes wat uit mijn tas haalde. Je moet er toch niet aan denken dat dit je overkomt als je op vakantie bent? Maar ook in een pretpark of dierentuin is het handig als je kind ten alle tijde jouw gegevens bij zich draagt. Nu heb je Roundy, een kleurig trendy armbandje!

Wij mochten een armbandje van Roundy testen. Mijn zoon vindt dat soort dingen altijd fantastisch, dus hij liet het armbandje maar wat graag om zijn pols doen. Hij had ook zelf de kleur uitgekozen: blauw!

In het spatwaterdichte S.O.S.-armbandje zit een plastic doosje met daarin een briefje. Vul daarop je telefoonnummer en eventueel aanvullende gegevens in, en degene die jouw kind heeft gevonden kan direct contact met je opnemen! Kortom, tijdens het zwemmen, ravotten, kliederen blijft het bandje intact, wel zo fijn!

roundy2Het eerste dat mij opviel, is dat het bandje redelijk strak om de pols zat. Mijn zoon gaf ook al meteen aan, daar last van de hebben. Nu heeft hij wel vaker ergens “last” van, dus ik nam de proef op de som en liet het bandje toch zitten. We gingen naar de speeltuin en zoals je begrijpt, niks meer gehoord over het niet lekker zitten, van het bandje. Ik merkte wel toen ik het bandje af deed, dat hij wel degelijk een afdruk op zijn pols had (misschien toch iets te strak?). Het kan natuurlijk zo zijn dat mijn zoon bredere polsen heeft dan het gemiddelde kind, want ik kon er zo snel niks over terug vinden in andere reviews.

Kortom, we vinden het hebben van een S.O.S.-armbandje een musthave, maar of deze nou het meest geschikt is voor mijn kind, dat kan ik niet zeggen. Ik denk dat kindjes met een smallere pols er wel heel blij mee zullen zijn (en de ouders natuurlijk ook).

roundy1Wil je weten waar Roundy te koop is, kijk dan snel hier!

 

(Visited 99 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.