sesam1In Kijkduin in Den Haag kan iedereen sinds april een kijkje nemen in Sesamstraat. Aan het nabij de boulevard gelegen Deltaplein is de doe- & beleeftentoonstelling Sesamstraat te bezoeken. In de doe- en beleeftentoonstelling van Sesamstraat kom je alles te weten over de tv-serie.

Voor kinderen is het één groot feest van herkenning: je kunt in de auto van Tommie, spelen met Ieniemienie, Purk in bad doen, tellen met Graaf Tel, op de uitkijktoren van Buurman Baasje staan en boekjes lezen in de voorleeshoek of een kijkje nemen in de slaapkamer van Bert en Ernie.

De tentoonstelling laat voorsesam2 de ouders ook de bijzondere geschiedenis en filosofie van Sesamstraat zien. Je kunt een kijkje nemen achter de schermen bij een opnamedag van het programma en de wereldwijde aanpak van Sesamstraat zien in de documentaire The World according to Sesame Street. Kinderen kunnen tekenen en kleuren en duetten met bekende Nederlandse artiesten bekijken en beluisteren.

Je mag overal mee spelen en aankomen in deze doe-en beleeftentoonstelling. Natuurlijk zijn zeer regelmatig ook Bert en Ernie, Tommie of Elmo te gast in Kijkduin.

Het museum is goed bereikbaar en er kan gratis geparkeerd worden. Voor alle bezoekers is er een gratis kopje koffie, thee of limonade. De tentoonstelling is nog tot en met april 2015 in Den Haag te bezoeken.

Kijk op de website voor de bereikbaarheid, openingstijden en entree-kosten!

WINNEN!
Wij mogen 4 vrijkaartjes (1 winnaar) weggeven voor deze ontzettend leuke tentoonstelling! Wat je moet doen om kans te maken lees je op onze Facebook Pagina!

(Visited 78 times, 1 visits today)

One thought on “Sesamstraat in Kijkduin [+WINNEN]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.