bolero1Ik heb dus echt een limonade-monster hier in huis! Hij vindt het zo lekker dat hij het liefste nog limonade mee naar bed zou nemen (dat gaat dus niet door!). Ik kocht altijd al suikervrije limonade in de supermarkt, maar die flesjes (580 ml) kosten toch al snel bijna € 3,00. Nu is er dus een goedkopere variant, met veeeeeel meer smaken: Bolero suikervrije limonade! Wij zijn om, nu jij nog!

Bolero Limonade Winkel verkoopt suikervrije limonade in ontzettend veel verschillende smaken. Er zijn zakjes te koop die geschikt zijn om 1,5 liter limonade te maken maar eventueel kun je dat ook aan lengen tot wel 2 liter (afhankelijk van je eigen voorkeur). Ook geschikt voor mensen met diabetes!

bolero2Verder verkopen ze ook Bolero Mix&GO limonade, dan drink je gevarieerde en smaakvolle limonade met weinig calorieën. Bolero Mix&GO is makkelijk in gebruik en geschikt om overal mee naartoe te nemen. Voeg het zakje toe aan 500ml water, even roeren of schudden en het is klaar om te drinken.

Voor de mensen onder ons die van energie-drankjes houden is er ook nog Bolero Limonade energie drank (BOLERO BOOST ENERGY) en sportdrank (BOLERO ISOTONIC SPORT).
Dit is dus niet geschikt voor kinderen, zwangere vrouwen enzovoorts (lees hier waarom niet)!

Mijn kleine jongen vindt de multivitamine-variant het allerlekkerste! Mijn vriend houdt enorm van ice-tea, dus die smaakjes waren ook vrij snel opgeëist. Ik probeer gewoon alle smaakjes uit! Zo heb ik de sinaasappelsmaak, appelsmaak, kiwismaak, amandelsmaak en mangosmaak al getest…allemaal even smaakvol en verrassend lekker en verfrissend!

Hou je meer van prik-limonade? Je kunt altijd een fles spa (rood of groen) halen bij de supermarkt, zakje erbij, eventjes schudden (vervolgens dus wel eventjes een tijdje dicht laten, anders heb je een limonade-ballet in huis) en drinken maar!

WINNEN!bolero3
Wij mogen namens Bolero limonadewinkel een proefpakket weggegeven met daarin 33 smaken!
Wil jij kans maken op dit lekkere proefpakket?
Kijk snel op onze Facebook Pagina wat je hiervoor moet doen!

 

(Visited 158 times, 1 visits today)

One thought on “Bolero Suikervrije Limonade [+WINNEN]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.