vita2“Eindeloze nachten vol opzwepende ritmes en eindeloos sensuele samba, hoe zweteriger hoe liever. Maar ook “gooooooal!!!” schreeuwen, voetballen, surfen, volleyballen op het strand en leven volgens het principe ‘fique tranquilo’ (take it easy)… Kortom: volop genieten. Vita Coco is niet zomaar een vrolijk, tropisch drankje dat de essentie van Brazilië belichaamt. Het is een levenswijze, mijn vriend. Saude!”

Normaal gesproken ben ik niet zo van het kokos-water, maar ik moet zeggen, deze drankjes zijn echt heel erg lekker en fris! Met dit mooie weer heb je dat wel nodig toch, een lekker koud vita1drankje! Zelfs mijn zoon vindt het lekker, terwijl hij zoals jullie weten, echt heel erg gehecht is aan limonade-siroop! Toch is het wel een smaak waar je eventjes aan moet wennen! Zoals ik al zei, normaal gesproken hou ik er niet zo van! Ik raad de producten aan, maar ik kan me voorstellen dat niet iedereen dol is op de smaak van kokos-water. Eigenlijk moet je het gewoon eens proberen, om te zien of het in jouw straatje past! Vita Coco…give it a try!

vita4Andere drankjes beweren dat ze hydrateren voor, tijdens en na het sporten. Vita Coco niet. Ja, Vita Coco zit boordevol kalium en kan niet natuurlijker zijn (alsof je een rietje in een kokosnoot stopt!). Bij Vita Coco staat de hydratatie centraal. En hydratatie is belangrijk wat je ook doet. Je hoeft heus geen marathonloper of voetbalspeler te zijn. En je moet ook de Ronde van Frankrijk niet winnen. De dag is zo al hectisch genoeg, en je moet gehydrateerd door het leven gaan. Hydrateer je dus en vergeet niet dat het leven zelf een sport is!vita5

* Verkrijgbaar in verpakkingen van: 330 ml – 500 ml – 1 liter

Aan de kinderen is ook gedacht! Speciaal voor hen is er Vita Coco Kids op de markt gebracht! Natuurlijk kokoswater met heerlijke fruitsmaak! Je kunt kiezen voor Mango & Pineappel of Apple & Blackcurrent!

Er is zelfs een leuke Kids-Club waar je leuke spelletjes kunt doen en ook nog eens kleurplaten uit kunt printen!

Je kunt Vita Coco al op heel veel plekken kopen! Klik op hier om te zien waar je bij jou in de buurt terecht kunt!

 

 

 

(Visited 37 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.