planes“Planes 2: Redden en Blussen”, een komisch avontuur over tweede kansen, gaat over een gedreven groep van de allerbeste blusvliegtuigen die er alles aan doet om het historische Piston Peak National Park tegen felle bosbranden te beschermen. Het wereldberoemde racevliegtuig Dusty (ingesproken door Dane Cook) komt erachter dat zijn motor beschadigd is, en hij dus misschien nooit meer kan racen! Hij moet nu terugschakelen en belandt in de wereld van brandbestrijding vanuit de lucht. Dusty bundelt zijn krachten met oudgediende brand- en reddingshelikopter Blade Ranger en zijn moedige team, waaronder het vurige blusvliegtuigje Dipper, transporthelikopter Windlifter, voormalig legertransport Cabbie en een levendig stel dappere terreinvoertuigen die bekend staan als The Smokejumpers. Samen vecht het onverschrokken team tegen een enorme bosbrand, en gaandeweg leert Dusty wat er voor nodig is om een echte held te worden.

Planes 2: Redden en Blussen: Vanaf 26 november te koop.

WINNEN!
Wij mogen een ontzettend leuk merchandisepakket weggeven met daarin een air freshener, sporttas en stickers! Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor-en achternaam.

Deze actie is inmiddels afgelopen!

planes2 planes3 planesstickers

 

(Visited 87 times, 1 visits today)

64 thoughts on “Nieuwe DVD/Blu-Ra​y release: Planes 2 Redden en Blussen

  1. Linda Pijnenburg

    Ik doe graag mee voor mn dochter die planes helemaal geweldig vindt.
    Vooral om te kijken samen met dr vriendjes, wanneer t regent (:

  2. Mijn kinderen zijn heel benieuwd naar deze film. Stiekem ik ook, ik geniet altijd zo van de grappen voor “grote kinderen” en de verwijzingen naar andere disney Pixar films

  3. Ik doe graag mee voor mijn zoontje Thijmen. Hij weet dat ik vaak meedoe aan prijsvragen en regelmatig ook iets win. Heel vaak zegt hij: mamma, probeer ook eens iets voor mij te winnen. Dus bij deze, ik denk dat hij heel blij zou zijn met deze prachtige prijs!

  4. Ik waag graag een kansje voor mijn kids. De middelste is met oma naar de bioscoop geweest om deze film te zien en hij vond hem helemaal geweldig, de andere 2 hebben hem nog niet gezien en waren lichtelijk jaloers.

  5. Ik doe graag mee voor mijn zoontje Alex die de hele dag in de weer is met vliegtuigjes (en auto’s) en dan het liefst nog de figuren uit planes.

  6. Ik zou dit pakket heel leuk vinden om te winnen lekker fris luchtje in de auto op weg met de sporttas naar de zwemlessen op de achterbank met de stickers om ergens mooi in/op te plakken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.