Vandaag ontving ik de Magnatab a-z (kleine letters) van Amstelmam.
Aangezien mijn kleine mannetje momenteel erg druk is met letters leren, is dit natuurlijk een fantastisch cadeau voor hem!
Meteen is hij ermee aan de slag gegaan, met ontzettend veel plezier.

Het meeste speelgoed waar letters in voorkomen, is met grote letters. Laat dat nou net foto1hetgene zijn dat ze niet als eerste op school leren. Maar speelgoed met kleine letters blijkt dus over het algemeen moeilijk te vinden in Nederland. Gelukkig verkoopt Amstelmam het dus wel!

foto
Amstelmam zegt het volgende over de Magnatab a-z (kleine letters):

“Het kan erg demotiverend zijn voor een kind als hij te horen krijgt dat wat hij net onder de knie heeft (alfabet in hoofdletters) toch niet goed is omdat het kleine letters moeten zijn. Dit alfabetbord is niet alleen zeer leerzaam maar ook leuk, het klikken van een balletje dat door de magneetpen naar voren wordt getrokken werkt aanstekelijk, ook de grote mensen kunnen er niet van af blijven als het op tafel ligt. Na het schrijven is het vervolgens ook een lekker gevoel om met je vinger de balletjes terug te drukken, maar dit kun je ook doen door foto2de pen op zijn zij te leggen en het bord in een keer schoon te vegen.”

Dit is nou speelgoed waar ik erg vrolijk van word. Het is leuk om te doen, ziet er mooi uit én het is nog leerzaam ook!

Toch liever grote letters? De magnatab is ook te krijgen met grote letters en cijfers.

Meer educatief speelgoed vind je hier!

Amstelmam verkoopt nog veel meer moois, waar ik graag eventjes bij stil wil staan!

Zwanger & baby
Kijk nou wat een gave rompers Amstelmam verkoopt! Heel wat anders dan die (eigenlijk best wel saaie) rompers van de Hema en de Prenatal. Je krijgt ook nog een bijpassende slab erbij, leuk toch?! Ze zijn ook nog gemaakt van 100% organic katoen.

Tassen
Amstelmam verkoopt ook een heleboel mooie tassen. Hiernaast zie je een van de mama-tassen die je natuurlijk ook als luiertas (verschoningsmatje niet bijgeleverd) kunt gebruiken. Deze tas heeft 2 grote vakken met rits met hierin meerdere kleine vakken (ook enkele met rits) voor oa een smartphone, fles, maar ook een 13 inch laptop past erin. In de tas zit een handig elastiek om je sleutels aan vast te maken. Het gehaakte steenrode balletje dat aan de tas hangt is vrolijk, maar ook CE gekwalificeerd en is dus veilig voor je baby om mee te spelen.

Verder zijn er bijvoorbeeld ook nog kindertassen en toilettassen te krijgen bij Amstelmam. En nog veel meer, dus ga snel kijken als je je oude tas gedag wilt zeggen en er hip bij wilt lopen!

Voor een leuke etui, portemonnee of een zwem/gym tas klik je hier!

Zoek je een klein cadeautje dat door de brievenbus past? Klik hier!

Genoeg te bekijken dus! Amstelmam is nu al 1 van mijn favorieten webshops!

(Visited 230 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.