qlogoIn augustus lanceerde Denksport, marktleider op puzzelgebied, met succes de Quarks. Een serie educatieve kinderpuzzels voor kinderen van 6 tot 10 jaar, die bovendien perfect aansluiten op de lesmethoden die kinderen vandaag de dag op school gebruiken. Het eind van de zomer betekent dus niet langer het einde van de puzzeltijd, vanaf nu gaan puzzelen en leren hand in hand.

Op 27 augustus j.l.werd het eerste exemplaar uitgereikt aan Tanja Jess, moeder van Billy (11) en Bobby (7). Hoewel de gepassioneerde moeder dit exemplaar met veel lof ontving, waren het toch vooral de kinderen die niet konden wachten om in de wereld van de Quarks te duiken. Ook nu alle kinderen na een warme zomervakantie weer terug naar school zijn gegaan, kunnen ze heerlijk blijven puzzelen met de Quarks. Leren is dus niet langer iets wat slechts binnen de schoolmuren wordt gedaan of saai hoeft te zijn, want kinderen kunnen nu ook thuis grijpen naar deze leerzame en vooral leuke puzzelboeken.

quarks
Leuk om te weten:

 • De reeks bestaat uit drie titels: De Quarks spelen met taal, De Quarks spelen met getallen en De Quarks op avontuur.
 • Toekomstige thema’s zijn o.a.: in de ruimte, tussen de dino’s, op muziekles en in de supermarkt.
 • Met de Quarks ben je nooit alleen, je gaat samen met Max, Harry, Bob, Lola, en Orbit op avontuur.

q1De Quarks spelen met taal/ De Quarks spelen met getallen

Leeftijd: 6-8 jaar en 8-10 jaar
Frequentie: 5 x per jaar
48 pagina’s in 2 – kleurendruk
Adviesprijs in losse verkoop : € 4,50
Jaarabonnement: €19,95 p/j

De Quarks op avontuurq2
Leeftijd: 6-8 jaar en 8-10 jaar
Frequentie: 5 x per jaar
48 pagina’s in kleur
Adviesprijs in losse verkoop: € 4,95
Jaarabonnement: €19,95 p/j

Voor meer informatie: http://www.dequarks.nl

WINNEN!
Wij mogen van Denksport 1 x 2 pakketten ( rekenen/taal/thema, voor beide leeftijden) weggeven. Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam en zet daar quarks2meteen bij voor welke leeftijdscategorie je meedoet (6 tot 8 jaar of 8 tot 10 jaar). Wij maken op 12 oktober de 2 winnaars bekend!
(Visited 826 times, 1 visits today)

45 thoughts on “Denksport Leerzame puzzelboek​en leggen link tussen school en thuis

 1. Wat ontzettend leuk ! Ik puzzel zelf heel veel (puzzelboeken) en onze zoon wil dan ook graag mee doen,maar is vaak te moeilijk. Dit is dus een super uitkomst ! Hopelijk winnen we en kunnen we deze herfst/winter heerlijk samen puzzelen. Graag mee doen voor 6-8 jaar…

 2. lijkt me heel gaaf om mijn zoon van 8 en dochter van 11 samen aan een boekje (8-10) te zetten. leuk dat er nu zoiets is! Nu eens niet alleen voor in de vakantie maar voor gewoon. het lijkt me leuk om te zien waar zij goed in zijn en waarbij ze elkaar kunnen helpen en hoe ze dat dan doen

 3. Deze boekjes lijken me super om mijn kinderen samen aan het werk te zetten. ze zijn 8 en 11 (dus ik zou graag 8-10 winnen) en ik ben zo benieuwd hoe ze dit samen aan zouden pakken. De een weet al meer, maar de ander is heel snel met rekenen. De een is beter in taal, de ander heeft meer feeling met begrijpend lezen. leuke serie die wel echt inspeelt op een behoefte

 4. Mijn zoon van 9 is helemaal verslaafd aan puzzelen, zo erg dat mijn volwassen puzzelboekjes altijd ‘weg’ zijn. Dit zou dus een mooie kans zijn voor hem zodat jij zijn eigen puzzelboekjes heeft en ik niet iedere keer mijn puzzelboekjes kwijt ben! ( 8-10 jaar, alstublieft)

 5. Ik zou graag de boekjes voor 8 tot 10 jaar winnen. Vorig schooljaar heeft hij overgedaan, want zijn lezen lukte nog niet zo goed.Hij was wel heel trots dat hij met zijn vorige groep mee mocht blijven rekenen. Rekenen met deze boekjes lijkt me leuk en leerzaam en voor hem weer extra motivatie en uitdaging!

 6. Mijn dochter (6) houdt nu al erg van puzzelen. De boekjes van (6-8 jaar)
  zal ze vast leuk vinden. Ben zelf ook erg benieuwd naar de boekjes.

 7. Ik doe graag mee voor mijn zoontje, Hij zit net in groep 3. In groep 1 en 2 verveelde hij zich en school vond hij maar niks. Hij wil graag uitgedaagd worden, En dat gaat denksport helemaal redden met deze leuke boekjes. Graag wil ik hem dan ook verrassen met dit leuks. Liefs Evelien

 8. Voor de leeftijdscategorie 6-8 doe ik heel graag mee,
  in die leeftijdsgroep zitten mijn kinderen alle twee!
  Het is super leuk en goed voor hun ontwikkeling bovendien,
  het is geweldig om hun daarmee speels en blij bezig te zien!
  Dan kunnen mijn twee kids voortaan elke dag,
  met deze leerzame spelletjes enthousiast aan de slag!

 9. Gaaf!!! Ik doe voor 6-8 jaar mee!! Heb 2 kinderen in deze categorie en de oudste is dol op puzzelen dus dat is hier wel goed besteed!!!

 10. Ik doe graag mee voor Luc, heeft moeite met rekenen, Ik doe graag mee voor De Quarks spelen met getallen in de leeftijd 8-10 jaar.

  Groetjes Anneliese

 11. Leuk! Ik doe graag mee voor leeftijdscategorie 6-8 jaar. Ook een superleuk cadeau-idee voor de feestdagen :-), erg uitdagend deze bladen van Denksport!

 12. Wat leuk voor mn neefje die is 7 jaar en heel leergierig.
  Ik weet zeker dat hij deze puzzelboekjes erg leuk zal vinden!!
  Hij houdt wel van uitdagingen! 🙂

 13. Wij zouden het erg leuk om deze boekjes voor de categorie 6-8 jaar te proberen. Wij wonen tijdelijk in Amerika en door de puzzels te doen, kunnen mijn kinderen spelenderwijs toch nog wat extra oefenen in het Nederlands.

 14. Leeftijds categorie: 6 tot 8 jaar.

  Mijn dochter zit in groep 2. Ze vindt dat ze te weinig leert en wil graag naar groep 3.
  Misschien dat ze met deze puzzelboeken zich minder gaat “vervelen”?

 15. Wat een ontzettende leuke Quarks dat zou mijn zoontje heel leuk gaan vinden om samen met hun te rekenen, taal te doen en op avontuur te gaan doe graag mee om voor hem een kansje te maken op het pakket 6-8 jaar 🙂

 16. Mijn dochter van 6 is helemaal enthousiast. Elke puzzel die ze tegenkomt moet ze oplossen. Of het nu in een tijdschrift is of op een pak hagelslag, eerst oplossen en dan pas kan ze verder gaan met waar ze mee bezig was. Het eten duurt zo wel erg lang?.

  Ik doe dus heel graag mee voor het pakket van 6-8. En ben dan erg benieuwd of mijn dochter nog aan iets anders toekomt.

  1. Overigens zou mijn oudste dochter net zo goed een kans willen maken op een pakket, zij is 9. Maar ik vind het vinden van leuke puzzelboekjes voor haar makkelijker dan voor mijn jongste dochter.

   Groeten,
   Ingrid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.