wpid-20140830_170938.jpgIk heb echt twee knoeipotten in huis….mijn 2 kerels kunnen eigenlijk niet zonder te knoeien eten. Niet erg hoor, want je ruimt het zo weer op, maar een placemat is toch een stuk handiger. Een tijdje geleden heb ik een keertje placemats in de winkel gekocht, hele leuke, maar na 3x afwassen was het printje eraf en werden ze ook niet meer goed schoon. Op internet kwam ik terecht bij Kookalot: een webshop vol mooie, leuke en handige producten om de tijd in de keuken net even iets makkelijker, leuker en gezelliger te maken. Een webshop vol inspiratie, leuke ideeën en eenvoudige keukentips om lekker mee aan de slag te gaan. Nou…jullie voelen de bui al hangen…ik heb een mail gestuurd en mocht samen met mijn 2 mannen de leuke placemats “Apple” van het merk “Engel” uittesten.

Wat een vrolijkheid op tafel zeg! Mijn vriend riep meteen al, dat de tafel er nu een stuk aangekleder uitziet. Niet alleen maar borden, bestek, pannen en uiteraard mijn heerlijk gekookte prakkie! Mijn zoon moest er wel een beetje aan wennen, maar al snel zat hij de appeltjes te tellen die op de placemat staan. Tot mij verbazing bleef hij ondertussen wel gewoon eten! Nahja, gewoon…het eten vloog uiteraard weer in het rond, máár…het kwam toch netjes terecht op zijn placemat.

Ik was blij verrast over de grootte van de placemats, ze zijn namelijk 49×35 cm, dus echt groot genoeg om je bord en bestekwpid-20140830_170946.jpg op kwijt te kunnen, maar ook het eten dat per ongeluk van je bord afwandelt. De placemats “Apple” zijn gemaakt van kunststof dus je kunt ze makkelijk afnemen, daarna goed afdrogen, of eventjes uithangen en ze kunnen weer prima mee! Ook zou je ze eventueel nog in de wasmachine kunnen gooien, ideaal!

Als je voor deze leuke placemats kiest, krijg je altijd een setje van 2 thuisgestuurd, je hoeft ze dus niet per stuk te bestellen, maar per paar. Ik vind het een aanrader: het staat gezellig, je hebt wat te tellen tijdens het eten én ze zijn nog makkelijk schoon te maken ook!

appeltjesPsst….je kunt ze natuurlijk ook als ondergrond gebruiken als je kleintje gaat kleuren/knutselen!

Kookalot is echt een webshop waar je een kijkje “moet” nemen…doe dat dan ook snel!

 

 

(Visited 130 times, 1 visits today)

One thought on “Appeltjes tellen met de placemats van Kookalot!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.