Van Poppedop ontving ik vandaag een ontzettend leuk pakketje!
De handige en mooie producten die daarin zaten wil ik graag eventjes in de spotlight zetten!

Happywrapper

“De HappyWrapper is een opvouwbaar broodtrommeltje èn placemat ineen. Zo blijft je brood vers en je tas toch plat. De HappyWrapper is licht en compact, waardoor je hem gemakkelijk mee kunt nemen in je rugzak naar school, of op vakantie. Vieze tafeltjes zijn dan opeens niet meer zo erg: neem de HappyWrapper mee en je hebt altijd je eigen hygiënische placemat bij de hand waar de vers gebleven boterhammetjes vanaf gegeten kunnen worden. Makkelijk toch? En het is ook nog eens goed voor het milieu, want plastic boterhamzakjes zijn niet meer nodig!”

De (oranje) binnenkant van de Happy Wrapper is gemaakt van een Ókotex gecertificeerde stof. Dit houdt in dan deze stof getest is op aanwezigheid van voor de mens gevaarlijke stoffen en veilig is bevonden. Je kunt dus met een gerust hart je boterham hierin bewaren.

Ook is de Happy Wrapper makkelijk in gebruik, zie de beschrijving op het plaatje hiernaast.

Mijn kleine jongen is helemaal enthousiast, dus we zullen de Happy Wrapper zo snel mogelijk in gebruik gaan nemen.

Ik vind het een heel handig product in ieder geval en ik denk dat ik hem zelf ook wel ga gebruiken voor mijn eigen lunch!

Pakjesavond Countdown Card
Hoeveel nachtjes slapen nog, voordat ik weer naar school ga? Hoeveel nachtjes slapen nog, voordat we op vakantie gaan? Hoeveel nachtjes slapen nog, voordat Sinterklaas jarig is? Allemaal vragen die ik regelmatig krijg van mijn kleine jongen. Poppedop heeft iets heel handigs: de Countdown Card. Wij hebben de versie voor pakjesavond ontvangen, maar je kunt ook een Countdown Card bestellen voor Kerstmis.

“Kleine kinderen hebben nog weinig besef van tijd. De Pakjesavond Countdown Card helpt ze aftellen tot 5 december. Plak gewoon iedere ochtend (samen) een feloranje sticker op het lege vakje met het hoogste nummer en je weet precies hoeveel nachtjes het nog slapen is tot aan Sinterklaas!  

De (A5) kaart is gemaakt van dik papier en wordt per reguliere post bezorgd (inclusief de feloranje stickers). Op de achterzijde van de kaart staat een korte gebruiksaanwijzing vermeld.”

The Clever Clock
Wat had ik dit graag willen hebben toen mijn kleine jongen nog een baby was. Ik schreef toen namelijk gewoon steeds op hoe laat hij had gegeten enzovoorts. Ik heb jaren in de kinderopvang gewerkt, maar het is toch anders als je eenmaal zelf moeder bent. Dan maak je je namelijk veel sneller druk. Hopelijk hebben de mama’s van nu er wel een heleboel aan. Wij gaan de klok in ieder geval gebruiken om te leren klok kijken. Daar is mijn kleuter namelijk al een poosje mee bezig, dus een eigen klok is natuurlijk helemaal fantastisch!

“Fijn, zo’n geheugensteuntje tijdens de gebroken nachten van voeding of wanneer je kindje ziek is! Met de CleverClock onthoud je namelijk wanneer je je baby voor het laatst hebt gevoed of op welk tijdstip je een medicijn gaf.
Dit doe je door de wijzers van de klok op de tijd van dat bepaalde moment te zetten. Zo weet je eenvoudig wanneer de volgende voeding aan de beurt is of het medicijn gegeven kan worden.
Zodra je kinderen wat ouder zijn, is de CleverClock te gebruiken als oefenklok (incl. 24-uurs en minuten aanduiding). Ook kun je de klok hanteren om voor je kind het besef tijd inzichtelijker te maken en/of grenzen te stellen: “wanneer de wijzers van de klok zó staan, gaan we eten” of: ”tot zo laat mag je TV kijken“.

De CleverClock wordt geleverd in een stevige kartonnen verpakking waardoor deze rechtop gezet kan worden. De klok is gemakkelijk los te maken en ergens anders op te bevestigen of bijv. in het toilettasje te stoppen. De CleverClock zelf is gemaakt van kunststof en heeft een afmeting van ~10 bij 10 cm.

(Visited 101 times, 1 visits today)

One thought on “Poppedop: Slimme producten voor de ouder van nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.