unnamed (15)Wist je dat BABY born® later dierenarts wil worden? Nee? Ik ook niet, maar dat las ik dus net ergens! Dit leuke hondje heeft zorg en aandacht nodig en dat wil jouw kleine poppenmoedertje/vadertje hem vast wel geven! De naam van het hondje is Ronnie en Ronnie is een Jack Russell. Maar hey, Ronnie is een beetje ziek…..maakt jouw kleine dierenarts hem beter?

Liefde en zorg zijn het perfecte recept voor een spoedig herstel, dat weet iedereen! Ronnie piept nadat je hem een injectie hebt gegeven. De pijn aan zijn zere pootje verdwijnt als je er een verbandje omheen hebt gedaan. Luister naar Ronnie’s hartslag met de stethoscoop.

Ronnie kun je eventueel hier kopen!

WINNEN!ronnie1
Wij mogen 3x hondje Ronnie weggeven!
Kijk snel op onze Facebook Pagina!!

(Visited 74 times, 1 visits today)

2 thoughts on “BABY born® Hondje Ronnie [+WINNEN]

  1. Aaach wat een schattig hondje! Ons dochtertje zal heel goed voor hem zorgen, dat is 1 ding wat zeker is! Het zou echt geweldig zijn als we deze mogen winnen voor haar!

  2. Ohhhh wat lief!Mijn kleine meid is helemaal weg van Ronnie!Ze heeft zelfs al een mandje voor hem klaar staan!Wat zou ze blij zijn als ze voor dit schattige hondje zou mogen zorgen!later wil ze dierenarts worden, wat zou het leuk zijn als ze nu alvast een beetje zou mogen oefenen!Binnenkort wordt ze 4 jaar, wat een geweldig cadeau zou dit zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.