verjaardagboekElke verjaardag beleef je maar één keer. Hoe leuk is het om later verjaardagen te herbeleven? Vanaf nu leg je per verjaardag alle mooie taart, feest-, en cadeaumomenten vast in Het Verjaardagboek!
Een feestelijk bewaarboek speciaal voor kids van 1 tot en met 12 jaar.

Het Verjaardagboek
Voor alle jongens en meisjes van 1 tot en met 12 jaar is er Het Verjaardagboek. Kies uit verschillende boeken voor jongens of meisjes uit verschillende leeftijdscategorieën. Vul de naam en leeftijd in en ‘maak je boek’! Wie waren er op je verjaardagsfeest en wat heb je allemaal gekregen? Dankzij de voorgedrukte vragen zie je geen moment over het hoofd, want alle momenten staan al in het boek. Je hoeft dus alleen maar de vragen te beantwoorden. Liever een andere vraag? Je kunt de tekst ook naar wens aanpassen. Ook de vormgeving van het boek is aanpasbaar.  

Hoe maak je een Verjaardagboek?
Ga naar www.belmondo.nl/verjaardagboeken en kies je boek aan de hand de juiste leeftijdscategorie en geslacht. Typ de naam en leeftijd van de jarige Job of Jet en ‘maak je boek’ al vanaf € 12,50. Dit feestelijke boek wordt vanaf 3 werkdagen thuis bezorgd.

Nederland wil herinneringen bewaren
Uit onderzoek blijkt dat 80% van de Nederlanders die herinneringen willen bewaren, slechts 30% dit daadwerkelijk doet.* Meer dan de helft van de mensen die herinneringen wil bewaren, komt er uiteindelijk niet aan toe. Belmondo.nl verlaagt deze drempel. De website helpt je eenvoudig jouw verhaal te vertellen aan de hand van voorgedrukte vragen. Als je klaar bent, kun je het persoonlijke boek bestellen en thuis laten bezorgen.

Trouwboek & Klassenboek
Op Belmondo.nl kun je, behalve uit Het Verjaardagboek, uit meer dan 30 andere onderwerpen kiezen. Bijvoorbeeld Het Familieboek, Babyboek, Kookboek, Dochterboek, Opaboek, Collegaboek en Vriendinnenboek. Het aanbod breidt zich constant uit. Komende maanden volgen onder andere Het Trouwboek en Het Klassenboekboek.

Bruna & The Read Shop
Daarnaast kun je je zus of iemand anders die je lief hebt verrassen met een Belmondo cadeaubon. Meer dan 500 verkooppunten van Bruna en The Read Shop verkopen de cadeaubonnen. Met de cadeaubon kunnen zij zelf een keuze maken uit alle boeken en hun eigen verhaal vastleggen.

WINNEN!
Namens Belmondo.nl mogen wij een cadeaubon van € 15,00 weggeven aan 1 van onze lezers!
Wat je hiervoor moet doen lees je op onze Facebook Pagina!

(Visited 73 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.