logoglashangers

Francis, eigenaresse van Glashangers.nl, heeft zoals de naam eigenlijk al aangeeft, een passie voor glas! Het begon allemaal in 2007. Francis kwam in aanraking met glaskunst en was zo enthousiast over de veelzijdigheid van het mooie materiaal, dat ze zich er verder in is gaan verdiepen. Je kunt naast de Glashangers voor aan een ketting ook nog terecht voor armbanden, oorbellen, ringen en andere accessoires!

Luxe hangers gemaakt van exclusief dichroïde glas
Dichroïde glas is een zeer kostbare glassoort doordat deze is behandeld met verschillende metaaloxiden. Om dichroïde glas te maken wordt het glas besproeid met micro-lagen van metalen, meestal met inbegrip van titaan, chroom, goud, zirkonium en aluminium. Dit proces creëert een prachtige structuur op het glas, waardoor het licht wordt gebroken.
h1h2h3

Basic Glashangers gemaakt van Opaal en helder transparant glas
Voor deze hangers is gebruik gemaakt van opaal glas (ondoorzichtig glas) en transparant glas (doorzichtig glas). De combinatie van helder glas met Opaal glas zorgt voor verrassende creaties.  De hangers van glas zijn er voor elke seizoen en in allerlei kleurencombinaties. Dat maakt deze hangers tot hele mooie tijdloze sieraden die perfect aansluiten bij de hedendaagse mode.
h4h5h6

Italiaanse Millefiori glashangers
De Millefiori glashangers zijn de meest vrolijk gekleurde glashangers! Gemaakt van het geweldig mooie en fleurige Millefiori glas. Millefiori betekend letterlijk “duizend bloemen”. Zoals de naam al zegt gaat het hier om bloemetjes, maar in de loop der jaren zijn er ook andere vormen gemaakt zoals; sterren, letters, dieren, hartjes etc. De Millefiori’s zijn er in het heel klein ca. 3 mm. tot wel 2 cm. groot.
h7h8h9

Naam Glashangers
Alle naamhangers worden gemaakt van het bekende kleurrijke Millefiori glas.
h10h11h12

WINNEN!
Wij mogen namens Glashangers.nl een mooie Millefiore hanger weggeven met bijpassende ring!
Deze set is speciaal voor KiDDoWz gemaakt door Francis!
Wil jij kans maken op deze mooie prijs? Kijk dan snel op onze Facebook Pagina wat je moet doen!
glashangersprijs

 

(Visited 54 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.