KITSHOUSE
Maureen Kemeling, moeder van twee dochters, besloot na 15 jaar lang als marketeer gewerkt te hebben, haar baan vaarwel te zeggen. Door alle hectiek van de dag vergat zij namelijk te genieten van de simpele, maar waardevolle dingen. Er was verlangen naar eenvoud en rust. Maureen besloot voor 100% haar hart en gevoel te volgen en met KITSHOUSE te starten. Kwalitatieve artikelen maken of vinden, die passen bij het concept van KITSHOUSE: op eenvoudige wijze het leven van kinderen en hun ouders vrolijker, leuker, gezelliger en comfortabeler maken.

kits1Plaid van 100 % Lamswol 130 x 200 cm. Zoals je kunt zien in verschillende kleuren te krijgen. Warme en zachte kleuren! Want laten we eerlijk zijn, kindjes reageren vaak beter op de zachtere kleuren. Als je ontzettende knal-kleuren in de kinderkamer gebruikt, kan je kindje daar wel eens onrustig van worden. Door de Lamswol zijn de plaids heerlijk zacht en warm! Mooi om bijvoorbeeld over het bedje van je kindje heen te leggen voor de sier, te gebruiken als dekentje voor in bed of bijvoorbeeld om op een wat koudere dag, lekker in de buggy over je kindje heen te leggen! De plaids zijn van een hele goede kwaliteit, dus je kunt er een hele tijd mee voort!

KITSHOUSE verkoopt ook de fantastische tassen van “Mijn Tas en Ik”. Thema-tassen waarmee je je kindje kunt leren omgaan kits2met bepaalde situaties. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld een ziekenhuisopname of een overlijden, maar ook een scheiding. Hiernaast zie je de Ziekenhuistas. Hierin zit het volgende: Het ziekenhuisboek vol met bladzijden om in te vullen, een bordspel, raadsels, kaarten en nog veel meer! Spelenderwijs maakt het kind van dit boek zijn eigen boek. In de tas zit ook een gevoelspel dat het kind helpt om gevoelens te herkennen en te uiten en een knuffel als kameraadje voor het kind. Nieuwsgierig naar de andere tassen? Klik hier en neem een kijkje!

kits3Happy tipi speeltent van stof en bamboe stokken met Babuska popjes en stippen katoen (paars). Duurzaam en origineel speelgoed voor kinderen. Prijs is exclusief onderdekje. Onderdekje is apart te bestellen. Heerlijk spelen in huis, slaapkamer of tuin. Met wat kussens en plaids maak je van je tipi tent een knus huisje voor jezelf. 
Stoffen: 
Katoen (babuska popjes & paarse katoen met witte stippen)
Maat: ingeklapt ca. 1.75 cm, uitgeklapt ca. 1.65 cm met grondoppervlakte van ca. 1 m2

Een smart & trendy alles-in-één speelhuis voor jongens en meisjes tussen de 3 en 10 jaar. Met gemakkelijk klik systeem in- en uitkits4 elkaar te halen. Het huis is zelfs als kinderbureau te gebruiken met het kleine model als stoeltje. Het huisje wordt wit aangeleverd. Je kunt er zelf helemaal je eigen huisje van maken door te beplakken of verven. Wil je dit laten doen, dat kan natuurlijk ook. Neem dan contact op met KITSHOUSE.

kits5Maureen is ooit begonnen met het ontwerpen van heerlijke, zachte pyjamabroeken en het verkopen van tshirts onder haar eigen merk KITSHOUSE. Hiernaast zie je 1 van de pyjamabroeken, maar er zijn er nog meer te krijgen! De pyjamabroeken zijn allemaal gemaakt van 100% katoen en hebben een normale pasvorm. Hou er rekening mee dat de broeken niet geschikt zijn om in de droger te doen!

WINNEN!
Wij mogen 1 iemand blij maken met een pyjama (twv €39,95, maat , shirt en kleur naar keuze).
Kijk snel op onze Facebook Pagina hoe je kans kunt maken!

 

 

 

 

 

 

(Visited 40 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.