logo molletjeBegin jaren ’50 wilde Zdenek Miler een eigen tekenfilmfiguur ontwerpen.
Omdat het hem aan ideeën ontbrak, besloot hij ’s avonds een wandeling te maken. Toen hij daarbij over een molshoop struikelde, was dat het begin van Molletje, of in het Tsjechisch Krtek. Het was ook een diertje, dat Walt Disney nooit heeft gebruikt.
Lucie, die zelf in Tsjechië gewoond heeft en opgegroeid is met Molletje, wilde toen haar dochter geboren werd een eigen webshopmolletje2 beginnen, met allemaal Molletje producten. Zij heeft dit uiteindelijk ook gedaan en is in Tjechie op zoek gegaan naar wat er zoal op de markt was van Molletje.

Alle producten die zij verkoopt in haar webshop zijn met de grootste zorg en liefde gemaakt, streng gecontroleerd én voldoen aan de Europese normen! Kortom, je kunt er als moeder (vader/oma/opa) zijnde vanuit gaan dat je een kwalitatief product aanschaft voor je kleintje(s)!

molletje3Eigenlijk ben ik ook wel een beetje verliefd geworden op Molletje! Dit komt waarschijnlijk omdat ik de webshop uiteraard helemaal uitgeplozen heb!
Er is ook echt van alles te koop…van films tot knuffels en van magneten tot kussens! Dit is niet alles want er is nog véél meer te koop…hiervoor zul je toch echt zelf eventjes moeten gaan kijken bij Molletje & Friends!
WINNEN!prijs molletje
Namens Molletje & Friends mag ik leuke prijzen weggeven aan 1 lezer van KiDDoWz!
Het gaat om een Trillend Molletje & de film Het Molletje deel 1!
Wil jij kans maken op deze leuke prijzen? Kijk snel op de Facebook pagina van KiDDoWz!
 
(Visited 167 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.