mslogo
Jammer genoeg zijn de muren hier in huis niet geschikt voor al het ms1moois dat Muurstickerwarenhuis verkoopt! Mijn beste vriendin heeft in de kamer van haar zoontje een gave boom (niet die je op de afbeelding ziet, maar een andere) op de muur geplakt zitten en ik moet eerlijk bekennen: dat geeft dus een enorm warme sfeer! Wellicht in ons volgende huis, versier ik de kamer van mijn zoon ook met een gave muursticker! Als hij dat wil natuurlijk, want eigenwijs is hij zeker weten! 

ms2De muurstickers van het merk Kek Amsterdam zijn trouwens ook erg leuk! Deze boom-sticker (links) is de krijgen in verschillende kleuren en er zitten onwijs schattige vogelhuisjes in! Is toch ontzettend mooi om op de kinderkamer te plakken? Je kleintje raakt er vast niet snel op uitgekeken. Van hetzelfde merk kun je bijvoorbeeld ook nog kiezen voor een groeimeter met bosdieren of een krijtbordboom! Enne, nog veel meer trouwens…ik zou eventjes een kijkje nemen als ik jou was!

Uiteraard kun je er ook voor kiezen om een mooie tekst op de muur te plakken in dems3 kamer van je kleintje! Ik heb er al heel wat voorbij zien komen en het is natuurlijk héél persoonlijk, maar deze vind ik dus zelf heel mooi voor op de babykamer!

ms4Ook een naamsticker laten maken is mogelijk! Er is best wel wat keus, want ik begrijp dat je in een jongenskamer natuurlijk niet zo’n knal-roze uil gaat opplakken. Het handigste is gewoon om zelf eventjes een kijkje te nemen! Er zit vast iets tussen waar je heel blij van wordt!

Als je de Facebook Pagina van Muurstickerwarenhuis nou een “Like” geeft, wordt je op de hoogte gehouden! Enne op de website kijken moet je eigenlijk ook gewoon even doen, leuk leuk!!

Cadeaubon van € 25,- winnen? Kijk snel op de Facebook Pagina van KiDDoWz!

 

 

 

(Visited 34 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.