unnamed (15)Baby Born, Baby Booooorn….dat deuntje kennen we allemaal wel van de reclame toch. Jullie mogen gerust weten, dat dit nu dus in mijn hoofd zit en zich inmiddels al voor de 50e keer afspeelt. Mag de pret niet drukken natuurlijk, want vroeger wilde ik zelf altijd zo’n leuke pop hebben. Ik kan me alleen niet heugen dat ik er ooit daadwerkelijk eentje gekregen heb. Niet dat ik nu iets tekort gekomen ben hoor, maar ik moet wel zeggen, dat het kleine meisje in mij wel naar boven komt als ik die poppen zie!

My Little BABY born® Badplezier
 
(2+) is heel zacht en knuffelbaar. unnamed (18)
De pop heeft een sneldrogend lichaam door de speciale sneldrogende korrels die in het lijfje van de pop zitten. Hierdoor hoeven kleine meisjes hun pop niet lang te missen. Nadat My Little BABY born® Badplezier genoten heeft van een badje, kunnen kinderen de pop omkleden in een passend rompertje en mutsje. Daarna is het etenstijd! De nieuwe pop heeft een ergonomisch drinkflesje, helemaal geschikt voor de kleinste handjes. Na het drinken kan de pop ook een plasje doen.

unnamed (5)Wanneer de baby heeft gedronken, zorgt de nieuwe plasfunctie ervoor dat haar luier verschoond zal moeten worden. My Little BABY born® Badplezier omhelst alle onderdelen van het verzorgen en opvoeden met een bad-, voedings- en verschoningsritueel. De pop is geschikt vanaf 2 jaar en heeft een adviesprijs van 24.99 euro.

Er is nu ook een nieuwe en volledig interactieve BABY Born® wastafel unnamed (9)verkrijgbaar voor uren speelplezier.
De wastafel biedt tal van interactieve functies. Een waterkraantje waar echt water uitkomt, met lichtjes in de spiegel, BABY Born®  liedjes en als je de beker oppakt hoor je gorgel en tandenpoets geluidjes. Inclusief handdoek, geïntegreerde handdoekhouder, beker, tandenborstel en een badstop in de vorm van een eendje. Adviesprijs 34,99.

unnamed (17)WINNEN!
Namens Zapf Creation mag KiDDoWz zo’n leuke My Little BABY Born® pop weggeven aan 1 van de lezers! Wat je moet doen om te winnen lees je op onze Facebook Pagina!

 

(Visited 111 times, 1 visits today)

One thought on “My Little BABY born® Badplezier [+WINNEN]

  1. Wat is het een super lief popje!!! Ik herken me helemaal in je verhaal, had dit vroeger ook zo graag gewild, hoe echter hoe leuker!! M’n dochter is precies zo’n poppenmoedertje als ik dat was, daarom zou ik het zo leuk vinden als zij dit schattige popje zou winnen, komt het kleine meisje in mij ook naar boven hoor, ik speel lekker met haar mee 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.