rm1Een schoolbeker of broodtrommel met een leuke afbeelding of een trendy kleur is cool en daar mag je mee gezien worden. De broodtrommels en schoolbekers van Rosti Mepal sluiten goed af, zijn makkelijk schoon te maken en kunnen tegen een stootje. Hele generaties kinderen hebben hun eten en drinken al mee naar school genomen met een lunchbox en/of beker van Rosti Mepal.

Ook mijn kleine jongen is blij met zijn beker en broodtrommel van Rosti Mepal. Dit vooral omdat, zoals hierboven ook al te lezen is, hij zelf makkelijk zijn broodtrommel en beker open kan krijgen en hier dus geen hulp bij hoeft te vragen aan klasgenootjes of de juf. Want eerlijk is eerlijk, als je 5 jaar bent (en dus al een hele kerel) wil je alles natuurlijk zelf kunnen doen, zonder dat een ander je moet helpen. rm2

Of je nou een klein meisje hebt dat dol is op paarden en prinsessen, of een stoere jongen die houdt van snelle auto’s en tijgers, Rosti Mepal verkoopt het!
Natuurlijk is er voor de papa’s en mama’s ook genoeg te vinden in de webshop van Rosti Mepal. Misschien ben je wel op zoek naar een nieuw servies, omdat je je oude servies een beetje zat aan het worden bent.

rm3Het Fields of Flowers servies dat je hiernaast op de afbeelding ziet, is modern vormgegeven, goed stapelbaar en bedrukt met kleurrijke korenbloemen en klaprozen. Behalve dit decor is er ook een geheel witte versie van het servies en uitvoeringen in meerdere duotone kleuren. Het Flow assortiment bestaat uit verschillende borden, bekers en schalen.

Er zijn ook onderdelen van verschillende producten verkrijgbaar. Zo hoeft je als consument niet opnieuw een product te kopen, maar kan je gemakkelijk de levensduur verlengen door een nieuw onderdeel te bestellen. Heel duurzaam!

WINACTIE!rm6

Namens Rosti Mepal mag KiDDoWz een lunchbox & Pop up beker weggeven van Skylanders Swap Force.
Wat je hiervoor moet doen kun je lezen op de Facebookpagina van KiDDoWz!

Deze actie is afgelopen

(Visited 53 times, 1 visits today)

One thought on “Rosti Mepal [+WINACTIE]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.