zz1Jullie zijn vast en zeker Zomerzoen weleens tegengekomen op Facebook. Ze doen namelijk ontzettend veel leuke acties! Maar, wat verkopen ze nou eigenlijk? Vaak doen mensen eigenlijk alleen maar mee om het “winnen” en bezoeken ze de sites die de acties opzetten helemaal niet! Vandaag dus welverdiende aandacht voor Zomerzoen!

Van jouw huis een echt thuis maken? Dat doet je met mooie woonartikelen die een rustige sfeer uit ademen. En dat is precies watzz2 Zomerzoen Home Style biedt. Kies voor een rustieke basis met steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten bedden of andere meubelen van steigerhout en gebruik muurstickers of andere muurdecoratie voor de finishing touch.
Een thuis maken voor kinderen begint bij een mooie speelplek. Zomerzoen helpt je daar graag bij. Ze verkopen niet alleen mooie speelproducten, zoals de pipowagen, maar ook leuke kinderbedden, bijvoorbeeld in de vorm van een boomhut.

zz3Eigenaresse Angeliek was als jong meisje al bezig met haar interieur veranderen. Altijd was ze in de weer met woonaccessoires, teksten, gedichten, letters. Niet zo gek dus dat ze uiteindelijk begonnen is met Zomerzoen!

In augustus 2012 heeft Zomerzoen in Milheeze een bouwperceel gekocht van bijna 1200 m2 om een fysieke eigen winkel vol met kinderinspiratie te bouwen.
Op 5 januari 2013 opende Barry Atsma het nieuwe onderkomen.
Naast de eigen collectie kinderbedden, bureaus, kasten verkopen ze ook heel veel kinderkameraccessoires zoals kussens, lampjes en allerlei andere artikelen voor themakamertjes.

De openingstijden en adresgegevens van de winkel vind je op de website. Dit jaar opent er ook een tweede winkel in Amersfoort!

Het is écht de moeite waard om een kijkje te nemen op de website van Zomerzoen! Hieronder staat nog een win-actie en om kans te maken moet je sowieso eventjes een bezoekje aan Zomerzoen brengen!

zz4  zz6 zz7 zz8

WINNEN!
En dan nu…..Zomerzoen heeft 1 mooie naamsticker ter beschikking gesteld voor KiDDoWz! We mogen dus 1 iemand heel erg blij gaan maken! Je kunt kiezen uit 1 van de volgende naamstickers (en dan natuurlijk wel met de naam die je wenst!)zz9

Kijk snel op onze Facebook pagina wat je moet doen om kans te maken!

 

 

(Visited 52 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.