Valentijnsdag komt er alweer aan! Veel mensen vinden het wellicht een commercieel gedoe, maar een kleinigheidje geven aan iemand waarvan je houdt is natuurlijk altijd leuk. Nu kun je ervoor kiezen om dit op een andere dag te doen dan 14 februari, maar voor de groep die het wel een goed idee vindt om iets te geven op de dag van de liefde, deel ik een aantal cadeaus tot 25 euro.

Het Bucketlist boek voor koppels

In dit boek vind je 250 gekke, grappige, unieke, maar soms ook heel serieuze opdrachten die je samen met je geliefde gedaan moet hebben. Of jullie nu pas een week of al jaren samen door het leven gaan, dit boek zal jullie leven veranderen. Écht waar! Dankzij dit boek zullen jullie elkaar nog beter leren kennen, zullen jullie spannende avonturen beleven en met een beetje geluk laat het zelfs al jullie dromen uitkomen. Laat geheime briefjes voor elkaar achter tussen de melkproducten in de supermarkt, herbeleef jullie eerste date, duw elkaar op de schommel en laat matching (plak)tattoo’s zetten. Het zijn maar enkele onderwerpen uit de lijst met 250 ideeën die jullie leven zal verrijken en jullie relatie nog sterker zal maken.

Meer informatie vind je hier.

Happy Lifehacks 365

Met Happy Lifehacks 365, vervolg op Happy life 365 van Kelly Weekers ga je concreet aan de slag met de tips uit de bestseller Happy Life 365. Nuchter, praktisch en met een knipoog: met de oefeningen uit dit boek komt een leuker leven nóg meer binnen handbereik! Aan de hand van 100 oefeningen ga je aan de slag met thema’s als vitaliteit, werk, liefde, vriendschappen en jezelf.

100 no-nonsense tips & tricks voor een leuker leven! Leuk cadeau voor hem en haar!

Meer informatie vind je hier.

ME&MATS geurstokken – You’re Golden

De geur van geluk zit in een klein stokje. Deze diffuser bevat een unieke combinatie van rijke ingrediënten die je instantly in de watten leggen. De interieurparfum wordt gemaakt in een kleine Nederlandse fabriek, gerund door twee broers die ons hart hebben gestolen met hun humor, vriendelijkheid en passie voor parfum. Perfecte combinatie!

Goudfolie op de verpakking. De diffuser bevat 100 ml en 15% geurstoffen. Afmetingen en gewicht (incl. Verpakking): 20,3 (h) x14,1 (b) x 9,5 cm, 400 gram.

Meer informatie vind je hier.

Vacu Vin Rapid Ice Wijnkoeler

Deze wijnkoeler van VacuVin houdt je wijn op de ideale temperatuur. Niet alleen houdt de wijnkoeler je drankje koud maar deze koeler is ook nog eens fijn om naar te kijken. Voor gebruik haal je het manchet via de onderkant uit de koeler. Deze is flexibel en kan dus heel makkelijk in de vriezer gelegd worden. Zodra het tijd is om te genieten van een lekker koel wijntje, haal je het manchet uit de vriezer en schuif je hem gemakkelijk in de koeler. Geen ijsblokjes of water, geen rommel en geen natte labels die loslaten. Het resultaat binnen 5 minuten een heerlijk gekoeld wijntje, urenlang! Daarnaast staat het strakke design fantastisch op de eettafel of op de tuintafel.

Meer informatie vind je hier.

Calvin Klein One (100 ml)

CK One van Calvin Klein is een Citrus Aromatische geur voor dames en heren. CK One werd uitgebracht in 1994.

Topnoten: Ananas, Groene noten, Mandarijn, Papaja, Bergamot, Kardemom en Citroen
Hartnoten: Nootmuskaat, Viooltje, Orris wortel (Iris Germanica), Jasmijn, Lelietje-van-dalen, Roos en Fresia
Basisnoten: Sandelhout, Amber, Muskus, Ceder, Eikenmos, Groene thee en Groen accoord.

CK One is de unisex geur aller tijden! CK One is een natuurlijke, pure, universele geur met een verfrissend denkbeeld. De transparante citrusgeur, licht en casual, is bedoeld om royaal aan te brengen.

Meer informatie vind je hier.

Guess Seductive (75 ml)

Guess Seductive van Guess is een Bloemig Fruitige geur voor dames. Guess Seductive werd uitgebracht in 2010.

Topnoten: Bergamot, Zwarte bes en Peer
Hartnoten: Jasmijn, Afrikaanse Oranjebloem en Orris wortel (Iris Germanica);
Basisnoten: Vanille, Olibanum (kerkwierook) en Kasjmier hout

Guess Seductive for Women is een sexy geur en heeft een unieke aantrekkingskracht. De uitzonderlijke stijl van Guess komt herkenbaar terug in de charismatische samenstelling van verleidelijke noten in Guess Seductive. De sprankelende bloemige, houtachtige geur staat voor ingetogen vrouwelijkheid en een opwindende verleiding. De krachtige topnoten van frisse, sprankelende bergamotolie, krachtige zwarte bes en sappige peer doen je watertanden en zorgen voor een intens gevoel van verlangen.

Meer informatie vind je hier.

Glams Armband Infinity Zirkonia

Infinity is het symbool van nu. Dit fijne armbandje van gerhodineerd zilver kan daarom echt niet ontbreken in jouw sieraden-stash! Maak het setje compleet met een bijpassend ketting en ring! Details: Gerhodineerd zilveren armband met infinity teken en zirkonia. De lengte van de armband bedraagt 15.5cm met 2.5cm extensie. De schakelbreedte bedraagt 1.2mm.

Meer informatie vind je hier.

Dash Armband Gourmet

Een stoere stalen armband is onmisbaar om de pols van een man! Zowel casual te dragen als bij een meer zakelijke look. Details: Stalen armband met gourmet schakel en een lengte van 21.5cm en schakelbreedte van 14.3mm.

Meer informatie vind je hier.

Moodzz Openhartig Classic – Kaartspel

Meer dan 100 afwisselende, verrassende en gedurfde vragen en opdrachten met het spel Openhartig Classic.

Met dit uitdagende spel leren vrienden en familie elkaar op een speelse én verrassende manier (nog) beter kennen! Om de beurt trekken jullie een kaart met een vraag of opdracht als:

  • Met wie zou je wel eens een weekje van leven willen ruilen?
  • Welke kans zou je opnieuw voorbij willen laten komen, omdat je hem de eerste keer gemist hebt?

Deze en vele andere vragen en opdrachten zullen zorgen voor verrassende antwoorden, hilarische momenten, serieuze overdenkingen, nieuwe ontdekkingen en bovenal…, veel plezier met elkaar! Laat je verrassen en kom meer te weten over je vrienden, familieleden en over jezelf! Dit uitdagende spel is bestemd voor twee of meer spelers en kan met wie en waar dan ook gespeeld worden.

Meer informatie vind je hier.

Tease en Please Hart Vol Erotiek Erotisch Spel

Meer dan 100 uitdagingen voor pure passie!Trek zonder gebruik te maken van je handen het slipje van je partner uit. Vertel één van je stoutste fantasieën. Doe eerst iets teders, daarna iets intiems en uiteindelijk iets vurigs bij je partner. Waar zal dit toe leiden..?‘Hart vol erotiek’ is een zinnenprikkelend spel voor jou en je partner. Jij of je partner neemt met het pincet een rolletje uit het hart. Wat gaat er met jullie gebeuren? Wordt het een speelse verleiding, een inleidend voorspel, een fantasie om te delen of een erotische uitdaging?Het spel is niet te vergelijken met enig ander spel. Er zit geen tijdslimiet aan, er zijn alleen winnaars. Op een humorvolle manier zal dit spel de intimiteit binnen de relatie vergroten.

Meer informatie vind je hier.

Regenboog roos

Verras iemand met een regenboog gekleurde roos. Deze natuurlijke witte roos is behandeld met kleurstof zodat deze de regenboog kleur krijgt. De bladeren van de roos zijn aangetast i.v.m. de behandeling van de kleurstof. Een roos is het gebaar van de liefde. De regenboog roos wordt in een stevige koker op water verstuurd met toevoeging van eventueel gratis kaartje!

Meer informatie vind je hier.

Trust Quasar – USB Headset

De Trust Quasar USB Headset is voor zowel het luisteren van muziek als bellen met behulp van de microfoon ideaal. Dankzij het extra lange snoer van 2.5 meter kom je nooit draad tekort. De koptelefoon is makkelijk te koppelen aan je laptop of pc met de usb uitgang van de headset.

    • Geschikte voor pc’s en laptops
    • Sluit eenvoudigweg één plug aan op de usb-poort van de pc
    • Gevoelige microfoon met flexibel ontwerp biedt een heldere spraakkwaliteit
    • Ideaal voor online games, luisteren naar muziek, chatten en belprogramma’s zoals Skype
    • Extra lang snoer van 2,5 meter

Meer informatie vind je hier.

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.