glim1Als ik heel eerlijk ben: ik had nog nooit iets gezien van Strawberry Shortcake. Dat komt hoogstwaarschijnlijk omdat ik een zoon heb, die alleen maar van jongensdingen houdt. Ook toen deze DVD op de mat viel, riep hij meteen dat het voor meisjes was én dat hij het niet wilde kijken! Gelukkig hou ik van mijn “beroep” als blogger, dus ben ik toen hij op school zat, alsnog op de bank gekropen om “de meiden” in actie te zien!

Prinsesjes zijn de meiden van Strawberry Shortcake niet, al zien ze er wel zo uit in deze extra lange editie van de kleurrijke, populaire animatieserie die in Nederland uitgezonden wordt door RTL Telekids, en is ook te zien op het themakanaal van Telekids via Ziggo, UPC en Caiway.

Het is weer de leukste tijd van het jaar voor Strawberry en haar vriendinnen: het Glimmerberry bal is in aantocht! De meiden zoeken traditiegetrouw allemaal in het geheim een cadeautje uit voor één speciale vriend, maar komen erachter dat je op die manier een hoop over elkaar kunt ontdekken. En als ze plannen maken voor het bal, weten ze niet dat de balzaal bezet is door een aantal verrassende gasten…ze zullen moeten samenwerken om alles alsnog te kunnen laten slagen!

Benieuwd naar hoe dit allemaal afloopt? Bestellen kan hier!

Strawberry Shortcake – Glimmerberry Bal – De Film op DVD
Nederlands gesproken  /  Speelduur: 66 min.  /  Adviesprijs: DVD EUR 8,99

 

 

(Visited 55 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.