drd4deRozeDraad kraamGlossy…een origineel “boek” van de kraamtijd! Weer eens iets anders dan een voorgedrukt kraambezoek-boek of een simpel fotoalbum. Toen ik 5,5 jaar geleden moeder werd, waren dat soort dingen nog helemaal niet hip. Ik heb nog wel alle kaarten die ik gekregen heb en een heleboel foto’s, maar daar houdt het dan ook wel een beetje op. Jij, die dit nu leest, kan nu dus wel zo’n fantastische deRozeDraad kraamGlossy laten maken! Ik zeg: Doen!!

Zwanger zijn is bijzonder en elke kraamtijd is uniek. Een periode met veel verwachtingen, soms onzekerheden, maar bovenal een periode vol met bijzondere momenten en gevoelens!

Stel dat je deze bijzondere tijd zou kunnen inpakken, als cadeau voor jezelf of een andere (aanstaande) moeder. Met deRozeDraad kan dat!

drd2Met deRozeDraad ontvangt de kersverse moeder nog in haar kraamperiode een schitterende, persoonlijke kraamGlossy met daarin de foto’s van de meest bijzondere momenten rond en na de bevalling. Dankzij deze persoonlijke Glossy kan zij samen met haar intimi in een heel vroeg stadium echt nagenieten van alles wat zij heeft gevoeld en meegemaakt.

Maar misschien nog belangrijker dan de Glossy zelf is de manier waarop deze tot stand komt. Tijdens de kraamperiode worden er honderden foto’s gemaakt door familie, vrienden, verloskundige, kraamhulp en natuurlijk de aanstaande vader en moeder zelf. Jonge ouders blijken vaak niet toe te komen aan het verzamelen van al deze foto’s waardoor mooie fotomomenten uit de kraamperiode verloren gaan. deRozeDraad biedt hierbij hulp in de unieke vorm van een kraamfotocoach. Als ervaren kraamverzorgende weet zij als geen ander welke momenten belangrijk zijn om vast te leggen en te verzamelen. Denk bijvoorbeeld aan het eerste huid-op-huidcontact, mooie echo’s of het eerste badje. Onze kraamfotocoach zal hierin adviseren en de taak van het verzamelen van foto’s van de kersverse ouders overnemen. Daarnaast biedt zij een luisterend oor en heeft ze vaak handige tips.

drd3De fotoverzameling wordt door een goed opgeleide redactie verwerkt en voorzien van persoonlijke teksten en een mooie layout. Zo komen we tot een unieke en zeer persoonlijke Glossy waarmee de moeder en haar intimi de mooiste momenten uit de kraamtijd voor altijd kunnen herbeleven.

Je kunt deRozeDraad vinden op Facebook, Twitter  en natuurlijk kun je ook hun website bezoeken!

 

 

 


WINNEN!
Namens deRozeDraad mogen wij 2 cadeaupakketten weggegeven .
Deze pakketten hebben een waarde van € 79,- per stuk! Hierin zit het volgende:

*Twee weken eigen kraamfotocoach
*Privé fotoredactie
*deRozeDraad kraamGlossy
*Cadeaublikje met daarin deRozeDraad cadeaukaart en een kleine extra verrassing

Wil jij kans maken op zo’n mooi cadeaupakket?
Kijk snel op onze Facebook pagina!

(Visited 41 times, 1 visits today)

One thought on “deRozeDraad kraamGlossy [+WINNEN]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.