web4Foto’s afdrukken is een verfijnd proces. Dat weten ze bij Webprint als geen ander. Webprint werkt dagelijks aan de verbetering van de fotoproducten. Aan de hand van enkele productvoorbeelden geven ze jou een kijkje achter de schermen om je te overtuigen van de kwaliteit van hun producten en het productieproces.

Hieronder wat informatie, die je ook kunt vinden op de website van Webprint!

web1Fotoafdrukken
Foto’s zijn emoties. Dat realiseren wij ons als geen ander! Daarom printen wij jouw foto’s op FUJI Supreme fotopapier, het allerbeste fotopapier van FUJI en een kwaliteit hoger dan het fotopapier van andere aanbieders.

Hoe kan het dan dat de fotoafdrukken bij Webprint maar 5ct kosten? Het productieproces bij Webprint is volledig geautomatiseerd. Omdat je via internet je foto’s verstuurt en bestelt en de verzending van je foto’s rechtstreeks via de post gebeurt en niet via dure distributie (via winkels), zijn onze kosten veel lager dan die van aanbieders waar je jouw foto’s in de winkel moet ophalen. Daarom zijn onze foto afdrukken vele malen goedkoper en jij profiteert van deze kostenbesparing! Kies Webprint als het gaat om de beste kwaliteit en de laagste prijs.

Fotoalbum Exclusiefweb2
Het fotoalbum Exclusief is nog een voorbeeld van een topkwaliteit fotoproduct voor een vergelijkbare lage prijs! Zowel de omslag van dit album als de binnenpagina’s worden afgedrukt op écht fotopapier en niet op gewoon papier zoals de standaard fotoboeken van andere aanbieders. Omdat het fotoalbum Exclusief wordt afgedrukt op fotopapier, is de afdrukkwaliteit niet te evenaren. De pagina’s worden immers niet geprint met inkt, maar belicht net als echte fotoafdrukken.

Door investeringen in de allernieuwste apparatuur is Webprint in staat om de fotobladen op écht fotopapier geautomatiseerd te verwerken tot professioneel ingebonden fotoalbums. Een echte aanrader!

web3Canvas
Foto op canvas, wie verkoopt het niet zou je bijna zeggen. Toch bestaan er grote verschillen in de kwaliteit van de gebruikte materialen voor canvas en het houten frame. Daarnaast is er een groot verschil of canvasdoeken handmatig of automatisch worden opgespannen en vastgeniet op het frame. Webprint gebruikt uitsluitend de beste materialen voor het produceren van canvasdoeken. Ons canvasdoek wordt speciaal voor Webprint geproduceerd in een échte textielfabriek en onze spieramen zijn van massief hout.

Het canvasdoek wordt geprint op de allerbeste industriële UV printers ter wereld en wordt niet met de hand, maar machinaal opgespannen op het massief houten frame, waardoor de spanning van het doek altijd optimaal is en de nietjes altijd in een mooie rechte lijn geniet zijn. De houten spietjes die we meeleveren zijn in de basis overbodig, maar leveren we mee, mocht je in de verre toekomst het canvasdoek nog willen naspannen. Zoals je ziet is ook de kwaliteit van onze foto op canvas tot in kleinste details gegarandeerd.

Er is nog veel meer te bekijken en te bestellen. Neem snel een kijkje op de website van Webprint en laat je verrassen!

WINNEN!fotoboek
Wij mogen 2 lezers blij maken met een fotoboek. De ene persoon wint een fotoboek maat M (twv. €20,-) en de ander wint een fotoboek maat XL (twv. €40,-)! Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam. Vertel ons ook meteen eventjes wat voor boek je ervan gaat maken als je wint (babyboek, vakantieboek etc.)

Deze actie is inmiddels afgelopen!

 

(Visited 135 times, 1 visits today)

91 thoughts on “Webprint, de meest complete fotoservice

 1. Een familieboek ! Van mijn gezinnetje , neefjes en nichtjes , de oma’s , schoonfamilie noem maar op ! We hebben genoeg leuke kiekjes die wij heel graag in een mooi boek willen bekijken !

 2. Ik zou er een babyboek van maken.
  Heb nog veel baby foto’s van me dochter op de pc staan , en nog niet uitgeprint .
  Inmiddels is ze 3 jaar en toch leuk om ze in een fotoboek te bundelen dus ik grijp deze kans aan en hoop te winnen.

 3. Ik zou er een fotoboekje voor mijn dochter van maken en 1tje voor het ziekenhuis waar ze geopereerd is. Ze is in Duitsland geopereerd en daar hadden ze ook al meerdere boekjes liggen die gemaakt waren door patiëntjes uit Nederland. Dit om het goed aan de kinderen uit te leggen. Voor mijn dochter zodat ze op haar school kan vertellen hoe alles verlopen is.

 4. jaaroverzicht 2014.
  Zoveel fotos van dingen die we gedaan hebben,verjaardagen,uitstapjes, bijzonderheden. Dit wil ik gaan bundelen in een mooi fotoboek om er nog jaren later plezier van te hebben.

 5. Een baby/gezinsboek! We hebben de laatste tijd heel veel mooie foto’s gemaakt van uitjes met onze tweejarige dochter Alyssa. En van mijn steeds ronder wordende buik!
  Over 5 weekjes ben ik uitgerekend! Dan worden er nog veel meer prachtige momenten vastgelegd, die toch echt het beste tot hun recht komen in een mooi vormgegeven fotoboek!

 6. Laatst kwam ik het idee tegen om alle kleuterknutsels te fotograferen (er staat hier een mand vol prachtige knutsel te verstoffen…) en van de mooiste werkjes (op foto) een schoolboek van te maken, aangevuld met foto’s van klassenuitjes, een verhaaltje… Ik heb ontzettend veel zin om hier aan te beginnen! Een mooie herinnering aan de kleutertijd van onze zoon en in die lege mand kunnen wel weer nieuwe knutsels sparen van ons dochtertje 🙂

 7. Heb vele foto’s opgeslagen van de afgelopen jaren, wil dolgraag een mooi boek maken van ons gezin met drie kinderen, dus een heel mooi familieboek……

 8. Over deze vraag hoef ik absoluut niet na te denken! Ik zou een vakantieboek maken. We zijn in de zomervakantie naar Amerika geweest met onze twee kinderen van 6 en 7 jaar. Hier hebben we een rondreis door het Zuidwesten gemaakt met de auto. We hebben zo ontzettend veel beleefd: van Disneyland naar de bar hete woestijn van maarliefst 50 graden, van de gekte in Las Vegas naar de rust in Yosemite, op het randje van de Grand Canyon gestaan en zó veel meer. De kinderen weten nu alles nog, maar de herinneringen moeten uiteraard vast worden gelegd in een mooi album, zodat alles in hun jonge koppies niet zo snel vervaagd. Met Webprint heb ik heel goede ervaringen: het album is eenvoudig te maken, ze hebben leuke thema’s en de levering is perfect!

 9. Een ‘ik laat 2014 achter me boek’. Wat een rotjaar!! 😉 Het zal mooi zijn om er een boek van te maken, met alle foto’s… dicht te doen en noooooit meer open te doen.

  Groetjes ilsiee prins

 10. Ik zou graag een boekje maken van een een simpele zondag; aanrommelen, samen met ons gezin ontbijten, stukje fietsen, wandelen, spelletje doen; hapjes op tafel. Niks bijzonders.. gewoon ‘leven’, wat best eens in de spotlight mag, omdat het hopelijk later de dingen zijn waar onze kinderen (en wij) met een warm gevoel op terugkijken!

 11. Wat een leuke actie,

  Mijn vriend en ik hebben onze eerste woning gekocht. En we hebben hem opgebouwd zien worden van een weiland tot woning. Ondertussen hebben we heel wat foto’s gemaakt van het hele proces en we zijn voorlopig nog niet klaar met foto’s maken 😉

  Het zou mooi zijn om al die foto’s in een mooi boek te kunnen verzamelen.
  Een eerste woning boek dus 😉

  Groetjes Leoni

 12. Ik zou een fotoboek van mijn zoontje maken van de geboorte tot zijn eerste verjaardag. In het eerste jaar hebben we ontzettend veel foto’s gemaakt, en in zo’n mooi fotoboek kun je alle foto’s mooi bundelen.

 13. Een boek met foto’s van mijn zoontje in 2014! En verder loop ik wat achter wat vakantiefotoboeken betreft dus het zou zeker een welkome prijs zijn.

 14. Een mooi boek met de eerste schoolmaanden van ons meisje. Met de werkjes, het bezoek van Sinterklaas, het kerstontbijt…

 15. Graag zou ik fotograaf willen worden en om mijn eerste en beste foto’s vast te leggen en te tonen aan de mensen zou ik op deze manier willen beginnen met het waar maken van mijn droom. ik hoop dat ik de winnaar wordt.

 16. Echt leuk…ik zou er een mooi fotoboek van maken voor mijn kleinzoontje, met alle leuke herrinneringen, zodat hij dat later als hij wat ouder is terug kan kijken.

 17. Ik moet nog een fotoboek maken van de periode van de 1e verjaardag van mijn zoon tot nu.
  Hij wordt bijna 5 jaar !!! Het wordt wel eens tijd.

 18. Voor mijn dochter die met kerstmis een baby heeft gekregen en die haar baby dolgraag aan haar biologische moeder is China zou willen laten zien. Voor haar zou dit een prachtig babyboek worden en dit babyboek komt- hoop ik- ooit bij haar moeder en zo kan zij toch de eerste weken meemaken van haar biologische kleinkind!
  Zomaar geluk!

 19. Een boek voor het eerste levensjaar van mijn jongste dochter. Ze wordt eind deze maand 1 jaar, en ook bij de oudste heb ik van dit eerste jaar een fotoboek gemaakt.

 20. Fotoboeken ?? I love it !! Ik ben helemaal bij met de boeken van de kids, ze zijn er dol op terug te bladeren in de boeken 😉

 21. Een baby/peuter boek.Mn dochtertje is nu Bijna 3 .WE HEBBEN EEN ALBUM VANAF HAAR GEBOORTE TOT 4mnd.En hebben Genoeg foto,s om een fotoalbum te maken tot heden.Denk dat de XL OOK TE WEINIG IS ,MAAR DAT KUNNEN WE DAN GEWOON ERBIJ DOEN VOOR GELD:-)

 22. Ons zoontje was vorig jaar prins met carnaval en daar il ik dolgraag nog eens een mooi fotoboek van maken voor hem want hoe klein hij ook was hij vond het allemaal prachtig.

 23. Het lijkt mij leuk een fotoboek samen te stellen van al mijn kleinkinderen.
  Met alle leuke en grappige herinneringen.
  Dat wordt vast een mooi kijkboek, die regelmatig van hand naar hand gaat.

 24. Ik zou er een vakantie/familieboek van maken van onze bijzondere reis door Thailand. Mijn dochter woont daar en samen met mijn man en zoon zijn we haar op gaan zoeken en met vieren een gedeelte van .thailand doorkruist. Een reis om nooit meer te vergeten,en die ik graag vast willen leggen in een mooi fotoboek

 25. Waarschijnlijk een jaarboek van ons gezinnetje. Onze Bram ging voor het eerst naar de peuterschool, Stamper, het konijn, vierde zijn 10de verjaardag en ik zelf werd 40!

 26. Ik doe mee. Als ik win, maak ik een trouwalbum. Dat mag er wel eens van komen, want mijn man en ik zijn als ruim 7 jaar getrouwd… 😉

 27. Oeh, ik maak graag een kans!
  Ik zou een fotoboek maken van mijn 2 dochters.
  Ze hebben nu een klein boekje waar ze regelmatig in kijken, een grotere is natuurlijk helemaal tof!

 28. Ik wil graag een herinneringsboek maken voor de periode dat de pleegkindjes die binnenkort vertrekken, bij ons waren! Zodat ze toffe herinneringen vast kunnen houden, dat is voor hen zoooo belangrijk! 😀 Ik ga hard duimen!

 29. Graag zou ik een fotoalbum maken met alle foto’s met mn vriend van de afgelopen 2 leuke jaren samen.
  Hopelijk komt deze wens uit

 30. Webprint is een leuke site om wat origineels te doen met je foto’s! Ik heb een supermooie vakantie gehad in 2014, ook heel veel foto’s gemaakt, maar een leuk album hiervan maken is erbij gebleven… Mocht ik de winnaar zijn, dan zou ik daarom gelijk kiezen voor een vakantieboek!

 31. ik maak een jaarboek voor mijn dochter. Ze groeit zo snel en als ik hem nu niet maak vergeet je de helft weer Als ze dan later groot is kan alles van haar 2 de levensjaar nakijken met die uitstekende kwaliteits- fotoboeken van Webprint. Dus een fotoalbum om blijvend van te genieten!

 32. Mooi moment om dan toch eindelijk eens aan dat foto-album te beginnen: Zoonlief van 0 tot 1 :-)… Voordat er straks alweer 2 kaarsje op zijn taart branden…

 33. de fotos van onze 4 jarig zoontje, ik ben na de geboorte van hem nog niet toe gekomen om de fotos te ordenen/plakken in een fotoboek, dit boek zou dus een ideaal moment zijn om hier mee te beginnen. Hierin is de opmaak al geregeld, en kun de fotos ssnel en makkelijk invoeren.

 34. Ik bestel al jaren al mijn foto’s bij Webprint. Heb voor onze kinderen tot nu toe alles met ‘echte’ foto’s geplakt. Wel online besteld, maar ergens dus toch nog ouderwets ;-)! Het is een klus, maar nu ze groter worden maak ik minder foto’s en valt het wel mee. Ik dacht er echter laatst aan dat ik iets (of eigenlijk iemand!) vergat: onszelf! De fotoboeken zijn vóór de kinderen, maar zelf heb ik niets :-(. Niet zo handig, en dan te bedenken dat ik daar nu pas achter kom (ze zijn 5 en 3 jaar). Ik zou voor onszelf dus graag een deel van de foto’s verwerken in een fotoboek. Dat staat dus in het teken van ons gezin en alles wat we tot nu toe samen hebben beleefd. Zou echt super zijn!

 35. Oooh….in oktober waren wij 12,5 jaar getrouwd. Met onze 3 kinderen zijn wij, om dit te vieren, in september een heerlijk weekend naar Parijs en Disneyland geweest. Wat was het super en wat hadden we een mooi weer….
  Nu wil ik dit graag nog vereeuwigen in een schitterend fotoalbum….kom maar op dus met die prijs!!

 36. Ik ga er een foto boek voor mijn zoon van maken.
  Al zijn 1e keren tot nu toe..

  denk aan lopen,zwemmen,vakantie,efteling
  maar ook eerste keer citroen proeven, 1e keer vliegen etc.

  hij is nu net 3 dus er zijn al hoop 1e keren geweest!

 37. Van mijn gezin, onze 3 kinderen, onze vakanties, ons leven, alles zou ik wel willen vastleggen in een album wat je gewoon beet kan pakken en makkelijk mee kan nemen. Ik zie mijn foto’s eigenlijk alleen nog maar digitaal op facebook…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.