Wie kent het niet: de bekende aankleedpopjes van stof of papier, de barbies die elke dag minstens 10 keer anders aangekleed moeten worden, en niet te vergeten: de meisjes die zichzelf zo’n 3 keer per dag willen verkleden en vervolgens een rommeltje van hun kast maken……maar daar heeft WaaaW iets heel leuks op gevonden: namelijk prachtige basics die je eenvoudig kunt veranderen met hele leuke drukker applicaties!

Er zitten speciale drukkertjes op die je kunt versieren met de schattigste bloemen, strikjes of pompoentjes. Je dochter kan zelf kiezen wat ze wanneer erop wil dragen en dat allemaal in een hele bijzondere basic stijl! De jurkjes zijn geschikt voor meisjes in de leeftijd van 2 tot 8 jaar.

De jurkjes zijn niet duur geprijsd en dus heel voordelig te veranderen! Ze zijn gemaakt van fijne tricot en wat zo bijzonder is bij Waaaw Kids, is het maatwerk dat je kunt kiezen. Dus als je bijvoorbeeld een jurkje wil hebben met de breedte van een maatje groter, maar de lengte wat korter, is dat geen enkel probleem! Naast de drukker applicaties verkoopt dit hippe Nederlandse merk ook strijkapplicaties en zelfs bijpassende beenwarmers , leggings en haarspeldjes. Zelf je eigen jurkjes ontwerpen is voor veel meisjes een droom die uitkomt en voor veel mama’s een opluchting dat het geen rommeltje meer in de kasten wordt, maar dat alles met slechts 1 jurkje veranderd kan worden!

WaaaW produceert alle kleding in Nederland, dus je weet zeker dat je dochter verantwoorde kleding draagt en verhitte discussies over wat aan te trekken zijn niet langer nodig. Eigenlijk is het een beetje jammer dat er nog geen jongenslijn uit is…..veel jongens zouden het maar al te stoer vinden om hun shirt of broek cooler te maken met een stoere drukker……

Deze geweldig hippe en unieke kleding wordt via de webshop verkocht en via een aantal kledingzaken.

Kies , Creëer en combineer met WaaaW Kids!

/Frouke

(Visited 1.060 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.