skylandersSkylanders®, de #1 kids console franchise¹, komt op 20 september met Skylanders® SuperChargers. De game wordt door Activision Publishing, uitvinders van het toys-to-life genre, eerst uitgegeven in Noord-Amerika en op 25 september verschijnt Skylanders® SuperChargers ook in Europa. De game breidt de zo kenmerkende gameplay uit met de introductie van voertuigen die tot leven komen, waarmee de jonge fans weer op een heel nieuwe manier de magie van Skylands zullen ondergaan.

In de nieuwe game zitten de portal masters aan het stuur en zo krijgt het spelen van Skylanders weer een heel nieuwe dimensie.

In Skylanders SuperChargers maken we kennis met een nieuw soort helden, genaamd SuperChargers. Ze onderscheiden zich met nieuwe moves, krachtige aanvallen en wapens die nog nooit eerder zijn vertoond.  De SuperChargers beschikken over bijzondere talenten en zo kunnen ze Portal Masters helpen om Kaos te bestrijden.  Bij de game komen twintig nieuwe SuperCharger-toys en 20 nieuwe voertuig-toys beschikbaar.

Alle voertuigen in de game kun je customizen met supercoole aanpassingen en ook de wapens kun je opwaarderen. De ultieme combinatie bereik je als je een SuperCharger Skylander koppelt aan het bijpassende voertuig. Zo’n SuperCharged-combi is meer dan de som der delen want zowel de prestaties van het voertuig als die van het personage gaan door het dak. Skylanders SuperChargers steunt alle Skylanders toys uit eerdere games. Dat zijn er inmiddels meer dan 300 en die kunnen in Skylanders SuperChargers dus allemaal plaatsnemen aan het stuur van de auto’s, boten en vliegtuigen in de game.

Over Skylanders
De onderscheiden Skylanders franchise is $3 miljard waard en heeft sinds het in 2011 met Skylanders® Spyro’s Adventure het toys-to-life genre uitvond al meer dan 250 miljoen actiefiguurtjes verkocht. Skylanders® Spyro’s Adventure introduceerde een spelpatroon waarin op meerdere platforms naadloos van de fysieke naar de virtuele wereld kon worden gesprongen. In 2012 maakte het genre met Skylanders® Giants een stap voorwaarts en werden de LightCore® personages toegevoegd aan de verzameling (inter)actiefiguren. Skylanders® SWAP Force™ kwam in 2013 uit en introduceerde een nieuw spelpatroon: swapability. In 2014 draaide Skylanders® Trap Team de magie om en konden spelers hun toys uit de digitale wereld halen en naar de fysieke wereld brengen. Wereldwijd werd dat de nummer 1 console game² voor kinderen. Skylanders® Trap Team was tevens de eerst console game die tegelijk de volledige AAA experience op tablets beschikbaar maakte.

Over Activision Publishing
Headquartered in Santa Monica, California, Activision Publishing, Inc. is a leading global producer and publisher of interactive entertainment. Activision maintains operations throughout the world. More information about Activision and its products can be found on the company’s website, www.activision.com or by following @Activision.

(Visited 129 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.