gribbeltje1

Vrolijke geboortekaartjes waar de kleur vanaf spat!
gribbeltje3

Origineel, strak, persoonlijk en bovenal kleurrijk, dat zijn de geboortekaartjes van Danielle Frensch. Onder de naam Gribbeltje ontwerpt zij feestjes in een envelop.

Gribbeltje is een complete lijn geboortekaartjes in een heel eigen stijl: strakke belijningen, spetterende kleuren en vriendelijke karakters. Ook vind je er tweeling- en adoptiekaartjes.

gribbeltje4Maatwerk
Gribbeltje staat voor maatwerk. In overleg kunnen de geboortekaartjes naar wens worden aangepast. Maar ook een geheel nieuw kaartje behoort tot de mogelijkheden. Op verzoek tovert Danielle zelfs karaktertjes tevoorschijn met de uiterlijke kenmerken van broertjes, zusjes, ouders en huisdieren! Vrienden en familie zien zo direct van wie het geboortekaartje afkomstig is.

Online bestellen gribbeltje2
De kaartjes zijn te bekijken en te bestellen via internet. Wie geïnteresseerd is in een kaartje, mailt of belt simpelweg rechtstreeks naar Gribbeltje. Alle mogelijkheden worden zo besproken en op verzoek kan een modelkaartje worden toegestuurd.

gribbeltje5De vormgever
Danielle: “Mijn stijl is strak en minimalistisch, het is een uitdaging om met zo min mogelijk poespas precies te laten zien waar het om draait. Gribbeltje staat voor ontwerpen voor en met de klant. Het is iedere keer weer leuk om samen tot dat ene unieke ontwerp te komen, dat precies bij de klant past!”

(Visited 68 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.