bontlogo

Toen ik in mijn brievenbus keek lag er een grote witte enveloppe in, ik werd meteen blij want ik was als meisjes mama gevraagd, of ik voor Het Bontehoes een review wilde schrijven. Natuurlijk had ik al een beetje op de site rond gekeken en was ik razend enthousiast over alle leuke dingetjes die ik daar zag.

Ik maakte de enveloppe open en zag een plastic zakje met allemaal leuke haarclipjes, tussen de haarclipjes zat ook nog een leuk armbandje die bijna meteen geclaimd werd door mijn prinsesje, kleine meisje’s zijn nou eenmaal gek op sieraden. (Grote trouwens ook). En hij moest uiteraard meteen even om, dat kwam goed uit dan kon ik meteen even een leuke foto maken.

De clipjes vond ze ook erg leuk! De roze wilde ze graag even showen voor de foto.
De haarclipjes zijn netjes afgewerkt, zeer stevig en veilig. Ik ontving ze in twee verschillende grootes, een setje van 2 kleintjes en dan een grotere clip. Ze bleven goed zitten in mijn dochter haar gladde haartjes en wat staan ze leuk!

Ik ben helemaal verliefd!
De armband zat haar ook goed en door het elastiek is hij perfect voor kleine meisje’s.

De gehele website van Het Bontehoes is absoluut de moeite waard om te bekijken. Als ik de jackpot won, kocht ik de hele winkel leeg. Alles is echt te leuk en voor de prijzen hoef je het zeker niet te laten! Dus neem snel een kijkje!

 

WINNEN!
Wil jouw prinses ook zo’n ontzettend schattig kinderarmbandje? Kleur naar keuze! Doe dan snel mee!! Vul je gegevens hieronder in. Uitslag is op 17 augustus!

Deze actie is inmiddels afgelopen. Greetje Heller heeft gewonnen!

/Linda

(Visited 94 times, 1 visits today)

2 thoughts on “Review: Het Bontehoes, handgemaakte en lifestyle accessoires [+winnen]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.