Buidelsling
Een Buidelsling? Wat is dat? Nou dat vroeg ik me ook af toen ik het voorbij zag komen tijdens één van mijn vele speurtochten over het internet. Nieuwsgierig als ik ben, heb ik op de link geklikt om te kijken wat het is!

Een Buidelsling is een gemakkelijke baby sling voor op de heup. Deze sling is eenvoudig in gebruik, verstelbaar, zonder ring of knopen en zeer compact. En dragen op de heup is zo dus wel ergonomisch verantwoord.  Een handige toevoeging voor in de luiertas of leg hem onder in de kinderwagen. De Buidelsling zal je dagelijks gebruiken voor de korte stukjes buitenshuis, klusjes binnenshuis, in combinatie met de fiets en een snelle boodschap. Ervaar de vrijheid!

Kindermutsen
Ik kreeg via de post een ontzettend mooie rode muts voor mijn kleine jongen. Die vindt hem ook fantastisch en baalt stiekem een beetje dat hij hem nu nog niet op kan!
Mooie kwaliteit en lekker warm, dus zeker een musthave voor de winter!

Beenwarmers
In de winter achterop de fiets naar school. Veel kinderen zullen dit herkennen. Buidelslings & Meer verkoopt ontzettend lekkere beenwarmers! En ze zien er ook nog eens heel erg leuk uit!

Babylegs
De beenwarmers van Babylegs zijn super handig en vrolijk om te zien. Grappige monsters, stoere robots, “glow in the dark” galaxy, kleurrijke bloemen en circusdieren. De designs van

Babylegs zijn altijd erg origineel en een perfecte toevoeging aan de sokkenla. De maat is geschikt voor baby’s tot tieners, “one size fits most” dus!

Leren babyslofjes

Buidelsling & Meer verkoopt een bijzondere collectie Leren babyslofjes. Van slofjes met raketten tot  lieve uiltjes. De babyslofjes zijn leuk voor de jongens als voor de meisjes.
En met de handige matenkaart is het vinden van de juiste maat een eitje. De leren slofjes hebben handig elastiek en een stugge zool voor heel veel loopplezier.

Uiteraard is er nog een hele hoop meer te vinden in deze leuke webwinkel! Snel een kijkje nemen dus bij Buidelslings & Meer!

 

 

 

 

(Visited 455 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.