De meeste mensen zullen Goedgemerkt al wel kennen, maar toch wil ik ze nog eventjes in het zonnetje zetten! Want sinds mijn kleine jongen op school zit, weet ik hoe handig het is om ervoor te zorgen, dan overal zijn naam op staat. Anders is het risico gewoon heel erg groot dat je spullen bij iemand anders belanden. Er zijn bijvoorbeeld op alle scholen wel kinderen die dezelfde jas, schoenen en/of tas hebben. Dan is daar Goedgemerkt, een fantastische website waar je labels e.d. kan kopen. Hieronder zal ik eventjes wat dingen nader bespreken.

Schoenlabels
Nieuwe schoenen gekocht voor je kind? Bang dat hij/zij misschien dan niet weet welke schoenen er aangetrokken moeten worden? Of misschien is de kans wel groot dat die ene papa die bijna nooit zijn kinderen van school haalt, de schoenen van jouw kind aantrekt bij die van hem. Goedgemerkt verkoopt schoenlabels. Kleine labels en grote labels, dus je kunt er ook opzetten op welke school jouw kind zit of op welke sportvereniging.


Naamstickers
Er zijn een heleboel naamstickers te krijgen bij Goedgemerkt, maar ik vind deze van Woezel en Pip zo schattig, dat ik ze even moest laten zien. Handig voor op de broodtrommel van je kleine meisje. Of misschien op de fles die meegaat naar het kinderdagverblijf!


Groeimeters
Leuk voor op de kinderkamer zijn ook de Groeimeters die Goedgemerkt verkoopt! Ze zien er leuk uit en je kunt samen met je kindje kijken hoe hard hij/zij groeit. Wij hebben er ook eentje ontvangen van Goedgemerkt en die kleine jongen van mij is er reuze enthousiast over en wil er het liefste de hele dag voor staan. Hem uitleggen dat hij niet met de minuut groeit is wel een beetje lastig moet ik toegeven!

Polsbandjes
Ga je een dagje naar de dierentuin, naar een grote speeltuin of ben je op vakantie? Dan zijn de polsbandjes die Goedgemerkt verkoopt echt een uitkomst. Je kun hier namelijk de naam van je kind opzetten en je eigen gegevens. Mocht je dat toch je kind uit het oog verliezen, dan weten andere mensen je in ieder geval te bereiken.

Kledinglabels
Ook handig zijn de kledinglabels van Goedgemerkt, die je makkelijk kunt instrijken/plakken in de kleding van je kinderen. Zo kan er nooit een verkeerde jas of een verkeerde broek mee naar huis genomen worden door iemand anders!

Er is nog veel meer te zien op de website van Goedgemerkt, dus ik zou zeker eventjes gaan kijken!

(Visited 110 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.